Förra veckan släppte #Blizzard slutligen sin allra första shooter #Overwatch. Omdömena från spelkritiker och allmänheten har varit goda, och här på FZ bryter det spontant ut livliga diskussioner när vi skriver nyheter om spelet. Till exempel om vilken hjälte som egentligen är bäst.

Så varför inte köra en ordentligt diskussion och omröstning om saken, en gång för alla? Overwatch går ut på att i stor utsträckning byta hjälte under matchernas gång, så man bör ha många favoriter beroende på situation. Omröstningen nedan är dock tillägnad den där hjälten du inte riktigt kan hålla fingrarna borta ifrån – som oftast är den du spelar med eller som du tycker är allra roligast att smiska meningsmotståndare med.

Eller omvänt: hjälten som dödar dig varje match, gör dig fly förbannad och får dig att vråla "nerf!" samtidigt som du höjer knytnävarna mot skyn. Hjälten du misstänker att Blizzard kommer balansera inom en snar framtid.

Rösta på den bästa Overwatch-hjälten och motivera valet i kommentarerna!

Det är ju för att folk inte förstår spelet bättre än att de blir stunnade och dödade och drar slutsatsen att det är stunnen det är fel på. 06/06 Precis! Det är dock stunnen som det klagas mest över. 06/06 Det är flash -> fan -> roll -> fan som är för kraftfull. Även om man nerfar fan the hammer kommer mccree kunna vara lika bra mot genji och tracer, eftersom man inte ens behöver köra hela den combon för att ha ihjäl dem. 06/06 Ja precis! Är du duktig på spelet så ska det synas och märkas tycker jag. Och precis det du säger är ju ett problem åt båda hållen. Vad skall prioriteras? Den lilla procenten som är såpass duktiga eller den stora skaran spelare som inte har den aimen... 06/06 Det finns en anledning att mcree spelas i nästan alla officials, trots att widowmaker och pharah också är populära. Problemet är att balans helt beror på vilken nivå man pratar om. En mcree som har ordentligt aim torskar inte mot en lucio och sätter ett... 06/06 Röstar på Soldier: 76 mest för att jag tycker han är den hjälte som jag tycker funkar till allt. Osäker på vad man ska lira, bara att välja Soldier: 76! Fast personlig favorit är ju Hanzo. :) Mest hatade och som jag gärna hade sett en nerf på är Genji,... 06/06 Du bara påstår en massa men kommer aldrig med några källor. Har letar väldigt länge efter det du påstår och hittar ingen blue-post om det öht, bara en massa gnäll från icke pro-spelare om att det inte borde vara tillåtet. Vad jag hittade var dock ett... 05/06 Har inte hört något från blizzards sida av det utan tvärt om det och jag försökte googla, kan du länka vad man kan läsa/se det 05/06 För det finns vissa hero exploits man kan göra som gör att det blir omöjligt att förlora, blizzard sa det i betan att competetive rating mode ej kommer tillåta duplicate heropool i samma lag. 05/06 Vart kan man läsa om att man inte kan vara mer en av samma hero i competetive/ladder ? 05/06
Skicka en rättelse