Ja, den där spikklubban fanns faktiskt på riktigt.

När det började ryktas om att nästa Battlefield skulle baseras på det Första världskriget var det många som stönade saker som "guuud va tråkigt att bara sitta i en skyttegrav hela matchen". Men, som alla HÖP:ar vet innebar kriget en rad teknologiska framsteg i konsten att döda varandra, såsom automatvapen och flygplan.

I en ny avdelning på den officiella sajten för #Battlefield 1 förklarar Dice hur de designat arsenalen i spelet och att de delas in i sex kategorier.

  • Shotguns

  • SMGs

  • LMGs

  • Semi Autos

  • Sidearms

  • Sniper rifles

Varje kategori har en rad olika bössor att välja mellan och dessa kommer gå att konfigurera på olika sätt, varav du kan ta med tre olika i strid. Det kommer också finnas olika sorters granater (spräng, gas, eld) och närstridsvapen att välja mellan, bland annat den spikklubba vi sett i de första klippen. Som en av våra medlemmar påpekade; det var inte ovanligt att soldaterna byggde ihop egna påkar för att kunna försvara sig mot intima attacker.

de där är maskingevär! Jag snackade om smg! 09/06 nejdå inte alls vi säger så så fattig var dom inte som du vill påstå när det kommer till automat vapen Hotchkiss M1909 Madsen M1902 MG 08 Schwarzlose MG M.07/12 Skoda M1893 and M1902 Skoda M1909 and M1913 Maxim M1910 Chauchat M1915 Colt-Browning M1895/1... 09/06 Menar du Villar-Perosa? Den användes i ett mer stationär roll. Men jag måste erkäna att jag missade Beretta 1918. Fler fanns det ej. 09/06 Tror någon behöver gå en historielektion gällande vapnen som fanns under ww1, om du tror det bara fanns en kpist under första världskriget så måste jag tyvärr ge dig underkänt i historia. 09/06 Blåsningen är monumental som vanligt när det gäller DICE... Folk peppar som fan innan spelet är släppt och 2 månader efter release så har folk tröttnat då Dice som vanligt urvattnat och fördummat spelet. Att folk aldrig tycks lära sig?!? Finns ingenting... 09/06 Detta: http://www.militaryfactory.com/smallarms/ww1-machine-guns.asp http://www.militaryfactory.com/smallarms/ww1-guns.asp http://www.firstworldwar.com/weaponry/index.htm Finns ett flertal till som ej är listade på dessa sajter... Värsta historielektion... 08/06 Kpistar? Det fanns för tusan bara en kpist under hela kriget, och den kom 1918. Den vanligaste vapnet var ett gevär som krävde mantelrörelse. För tusan, om ni ska ha ett spel som utspelar sig i Första världskriget, använda vapen som var vanliga då. 08/06 Ja det hoppas jag också. Så att det inte bara är en fiende med vapen man måste hålla utkik efter utan att vädret spelar in en stor roll också. 08/06 Heroes and generals hade en del coola saker, tyvärr blev jag aldrig hooked. Grafiken var sådär, tråkig vapenkänsla och det var arkadigt. Det behöver inte nödvändigtvis vara dåligt men för mig kändes det aldrig like kul som Red Orchestra 2. Battlefield... 08/06 är ju bara att dom använder det fiffiga system som till exempel vissa spel kör med att bara en viss andel kan använda en slags bössa. i DoD och i red orchestra 1 samt 2 så fanns det mods till dod samt inställningar i RO 1 & 2 att man satte en gräns på... 07/06
Skicka en rättelse