På söndag drar E3-mässan i Los Angeles igång med #Electronic Arts som första stora talare. Dagens skörd rykten handlar dock om #Microsoft och #Capcom. Det viskas, rätt högt, om att #Dead Rising 4 kommer att visas upp.

Det är spelsidan This Gen Gaming, som kommit över bevis för spelets existens i form av bland annat posters och enligt dessa återvänder Frank West i huvudrollen. #Dead Rising 4 är dock ingen uppföljare i ordets rätta bemärkelse, utan skall vara en slags remake på första spelet.

Området skall inte begränsas till köpcentret, utan även innefatta dess omgivning. Frank West får dessutom sällskap av tre andra, vilka kan kontrolleras av dina kamrater.

Ryktesspridarna påstår även att spelet kommer bli exklusivt för Xbox One och Windows Store. Om kakan är en lögn, det får vi först veta nästa vecka.

Tips: Kolla över ägarförhållandena kring Xbox och Windows Store. 09/06 https://www.youtube.com/embed/6PnqxO9p5-4 Ettan är verkligen ett riktigt guld spel :D <3 09/06 Vadå skevade? Följer bara samma logik som ni. Men låt mig sammanfatta för att se om jag förstått rätt nu... Pc är inte = steam, även om steam erbjuder sin tjänst på pc. Pc är inte = Netflix, även om Netflix erbjuder sin tjänst på pc. Pc ÄR = xbox, på... 09/06 Du gör helt rätt i att släppa detta, för nu skevade du fullständigt. :) 08/06 Och i artikeln står det exklusivt till xbox One och pc... Vilket var det jag ville poängtera från första början. Men istället för att inse detta börjar ni tjafsa om hur xbox = pc och tvärtom även om så inte är fallet. Antar att som xbox fanboys måste... 08/06 Det är ingen som har sagt att det gör PC:n till en Xbox-konsol, men Xbox är en tjänst som expanderar till fler plattformar. Xbox-exklusivt betyder att det är exklusivt till Xbox Live, vare sig spelaren väljer att spela på konsol eller PC, eller vem vet,... 08/06 Var har jag påstått att pc är steam? Pc är pc. Bara för att man kan spela Nintendo 64 spel på en PC gör inte maskinen till en Nintendo. Samma med xbox. En tjänst definierar inte typen av hårdvaruplattform. Misstolka mig inte nu. Tycker det är en jättebr... 08/06 Vad är det som är så roligt? PC ÄR inte Steam heller. Tjänsten Xbox expanderar till PC:n och alla spel MS släpper går via Xbox Live, vare sig de spelas på konsolen eller PC:n. Detta är inte någonting som är öppet för tolkning. Om MS väljer att kalla hel... 08/06 Lol, nej. PC är inte xbox. 08/06 Kan man få refund genom Microsoft store ? I så fall kan man ju se om det funkar iaf:p 08/06
Skicka en rättelse