Sommaren är alltid efterlängtad av soldyrkande svenskar som äntligen får en pytteliten paus från snö, kyla och annat elände. Men även de som föredrar att sitta inne vid skärmarnas sken kan glädjas, för sommartider brukar även innebära rea på diverse digitala spelplattformar.

GOG har kört igång sin stora sommarrea och festar till det genom att bjuda på #System Shock 2. Tar du dig till sajten inom två dygn är det bara att tanka hem spelet utan kostnad.

Rean kommer med nya erbjudanden varje dag. Just nu får nog #The Witcher 3: Wild Hunt ses som det stora dragplåstret med 50% rabatt, vilket gör att prislappen landar på 231 kronor. Det blir mycket underhållning för pengarna.

En mer blygsam rabatt blir det för svenskutvecklade #The Solus Project som släpptes igår. 15% avdrag gör att priset landar på 119 kronor för det mystiska utforskarspelet där man kraschlandar på en främmande planet och måste överleva till varje pris.

Rean pågår till den 22 juni.

Nu spelar det iofs ingen roll när man är född, mitt uttalande stämmer fortfarande. Jag är född i slutet av 70-talet. Växte upp med C64, Amiga, osv. Pallar verkligen inte gamla PC-spel, som System Shock 2. Bara ett litet fåtal av alla mina nördvänner är... 09/06 Förutsatt att man inte är född på 2000talet. Jag tror vi flesta som är födda tidigare inte har något problem med grafiken på äldre spel. När jag är inne på diverse spel forum så verkar majoriteten fortfarande spela gamla 90tals spel till och från. Så... 09/06 Fick det till ps+ för ett bra tag sen, helt underbart spel fler borde testa <3 09/06 SS2 använder Dark Engine och har långt mer avancerade möjligheter att binda tangenter än moderna spel. :) Det finns några riktigt bra mods att piffa upp grafiken med undantag av cutscenes, som ju är filmklipp. 09/06 Helt okej. Det är lite småsaker som behöver fixas, men den blir bara bättre och bättre för varje uppdatering som kommer. Testa, gillar du den inte så är det bara att avinstallera och fortsätta köra via webbläsaren. 08/06 Själv köpte jag Dust: An Elysian Tail för 24 spänn. Lirat ca 1 timme nu och det är guld :D Btw är den där GoG-klienten bra ? Känner spontant att jag inte beöver en till (har steam, Ubicrap, Origin) (Origin har jag bara för att man får lite gratislir ibl... 08/06 Förlåt att de inte är CoD där någon går och håller dig i handen hela vägen. Utdaterad grafik? Ja spelet är från 1999 så det är försåtligt. Finns moddar. Dåliga kontroller? Enda dåliga är att default så är A och D bindat till att snurra runt och inte str... 08/06 Rubriken är ju helt ologisk. Vafan ska man med solkräm till om man köper massa spel på rean (är ju underförstått att man sedan sitter och spelar dem)? 08/06 Förutsatt att man gillar att spela spel med vansinnigt utdaterad grafik och dåliga kontroller. Vilket de flesta inte gör. 08/06 Värt att poängtera är att spelet arbetats på i tre år, av en kärna på tre personer, i Uppsala. :-) 08/06
Skicka en rättelse