#Call of Duty-serien har lagt till med den ganska trevliga vanan att rekrytera Hollywood-talang till sina årliga spel. Till exempel så var Kevin Spacey en av de större behållningarna i kampanjen för #Call of Duty: Advanced Warfare.

I årets upplaga, #Call of Duty: Infinite Warfare, blir det Kit Harington som axlar rollen som skurk. Harington är mest känd som fanfavoriten Jon Snow från tv-serien Game of Thrones. Så här säger #Infinity Wards narrative director Taylor Kurasaki om saken:

"Kit is an amazing talent, and the consummate pro. Our story is about an epic showdown of opposing forces, and Kit immersed himself into the role and truly became the embodiment of the enemy, the Settlement Defense Front. We can't wait for fans to see Kit play an entirely different kind of character."

Och här får vi en liten försmak i arbetet med motion capture:

Go behind the scenes to see the face of the enemy with this sneak peek from the #InfiniteWarfare motion capture set.https://t.co/8UOGyFE4px

— Call of Duty (@CallofDuty) 10 juni 2016

game of thrones är ju den mest sedda tv serien någonsin!( är inte helt säker men har för mig det) och det kan jag förstå! jon snow är ju min favorit i den tv serien! ;) så detta kan bli bra. 17/07 Klassas nog som en av tidernas bästa tv-serie. Själv har jag svårt att sätta fingret på vilka andra serier förutom Firefly som är i samma klass. 12/06 Undrar varför dom inte tog Jimmy Smits i stället för den här Snow-snubben... är Game of Thrones så mycket bättre än NYPD Blue eller West Wing? 12/06 Varför Jon Snow gör det är inte så konstigt. Han vet ju ingenting. 12/06 Tufft vette fan, men väldigt enkelt. 12/06 Det är tufft att hata CoD. 12/06 Värt att klaga på någon annans läsförståelse när "lär" inte hade något som helst med gissningen på spelets kvalitet att göra, utan huruvida Kit Haringtons insats skulle hjälpa eller inte. Vill du att folk ska tolka vad du skriver som du menar så får du... 11/06 Jag vill påstå att det definitivt är skrivet som spekulation. Formuleringen är ekvivalent med "givet att kampanjen är 2-4 timmar och så ointressant att[...]". Jag ser inte vad den här diskussionen bidrar med heller, bara av att spelet inte släppts bör... 11/06 "När kampanjen ändå är 2-4 timmar lång och så ointressant att[..]" är inte skrivet som spekulation på något plan. Gör om gör rätt. Det enda du "spekulerade" i var huruvida Kit Haringtons prestation skulle göra spelet bättre. 11/06 Du har aldrig spelat ett CoD spel innan eller? 11/06
Skicka en rättelse