#Electronic Arts har för vana att släppa ett nytt #Fifa-spel varje år och i år är inget undantag. #Fifa 17 har dock blivit berikad med Frostbite Engine, men det verkar inte vara det enda som är nytt.

En halvtimme innan Electronic Arts håller hov har en film om kampanjen i #Fifa 17 läckt ut. Ja, spelet har en sådan och i den får du följa Alex Hunter på sin resa till toppen. Kampanjläget utspelar sig både på och av planen med kända ansikten från branschen.

Då ber jag om ursäkt att jag missförstod dig, jag är pepp på det här iaf och tror det här och frostbite i stort kan vara positivt för karriärläget på lång sikt. 16/06 Vet redan att det är ett helt eget spelläge, var ej det jag skrev. Detta är dock ett bevis på att EA kommer strunta i karriärläget, i år igen. 16/06 Cloudy with a chance of cheeeeeeese... Kan kanske va lite småkul men inte riktigt vad jag hade hoppats på. Hade hellre sett att de gjort BAP mer fleshed out med "Life of a footballer"-typ saker. Förhoppningsvis har de iaf fixat dumma grejer som varit... 13/06 Tror snarare det blir ett storyläge likt fight night champion och kommer antagligen inte inkräkta på karriärläget överhuvudtaget, snarare be a pro du ska vara orolig över i så fall. Är nog inte säkert det här blir perfekt på första försöket men förhoppn... 13/06 Jag är något kluven med en kampanj i Fifa-serien. Visst, det är något nytt men ha det i ett FIFA-spel? - Kunde man inte göra någon spinoff istället utanför bas spelet eller hur man ska säga? Förra året fick man in damerna och varför inte fokusera mer... 13/06 Kändes som karriären i typ wwe? 13/06 Hur kan folk vara pepp på det här? Hade varit en sak om de hade byggt ut karriärläget med intervjuer och livet utanför planen. Men här blir man tvingad att vara någon random och tvingad att spela i Premier League. Hur länge kommer det här hålla? Har de... 13/06 Så jävla grymt! Äntligen! Har längtat efter nåt liknande efter att ha spelat nba 2k o även fight night. Hoppas på skaplig blandning av valfrihet och linjär story. 13/06 Som trogen fifa kund och för någon som älskar BAP låter det här mycket intressant! :D 12/06 E3 drar igång om 7 minuter och jag har redan börjat darra. Det här kommer bli en intressant åktur :) Tack för rättelsen, hade en svår tid som barn då jag höll på Manchester United. 12/06
Skicka en rättelse