Just nu pågår en omgång multiplayer i Battlefield 1, men för dig som föredrar intergalaktiska krig har vi trevliga nyheter. Ett nytt #Battlefront släpps nämligen nästa år.

Spelet är under utveckling nu och det är #Dice tillsammans med #Motive som ska skapa rymdmagi. Inga detaljer släpptes kring spelet, men de berättar att de tagit till av feedbacken från fansen och utvecklar spelet därefter.

#Star Wars: Battlefront mottog tre av fem, när vi recenserade spelet förra året. Bland annat fick spelet kritik på grund av innehållet, som var lite väl torftigt. Vi hoppas innerligt att nästa installation blir spelet vi alla har väntat på.

Releasen blir väl 2017 runt oktober/november som vanligt, dvs det dröjer 1,5 år. 13/06 Trevligt! Har verkligen njutit av Battlefront och om de kan förbättra formulan efter all feedback så är det bara tacka och ta emot. :) Ser fram emot detta! 13/06 Öppna era hjärtan och köp! 13/06 De gick fort? Glad att jag inte köpte season pass till första. 13/06 Jag ser fram emot recensionen på även det nya Battlefront, så jag även kan undvika det andra spelet om det skulle råka vara lika 'litet' som det första. Vilket var synd, jag gillade betahelgen. 13/06 Hoppas att folk inte förköper det eller förbokar utan väntar tills det har blivit släppt. Spelet måste också ha singleplayer för att jag ska har något intresse av att köpa det. 13/06 Märkligt nog trots allt klagande så köper folk fortfarande spelen år in och år ut. Jag greppar att är man en stort fan av BF serien eller för all del "Starwars" så köper man spelet för och lirar det, men då håller man också tyst om hur tätt EA/Dice släp... 13/06 Inte speciellt förvånad, ungefär vad jag väntade mig. Detta lär antagligen bli det BF vi blev lovande från första början. Men någon chef på EA klagade över att Dice lagt 100 mille på ett spel och ville ha lite cash för att se att det gick innnan de fort... 13/06 Hallå har vi ens fått mer än ett DLC till det första? 13/06 Kommer till nästa film, kan väl bara hoppas på att det började med det här långt innan denna variant av BF kom. Om inte, bered dig på ett snyggt spel med torftigt innehåll som får dig att fundera på om det ändå inte vore vettigare att ta i tu med den... 13/06
Skicka en rättelse