Så bygger man en maffiafamilj.

Även om #2K Games inte kör någon egen presskonferens på E3 så har man släppt en tung gameplay-trailer från #Mafia III. Det bjuds på 22 minuters gameplay, och bland annat berättas om upplägget med att huvudpersonen Lincoln Clay bygger en ny maffiafamilj ur spillrorna på en annan, och skaffar sig tre underbossar för att kämpa mot den italienska maffian.

Mafia III utspelas 1968 i New Bordeaux, en fiktiv version av New Orleans, och tidepoken trogen är våldet inbäddat i tidstypiska ljudvågor från Creedence och V8-motorer. Spelet släpps till Windows, PS4 och Xbox One den 7 oktober.

Väntar med spänning på spelet! 14/06 Vet ej hur många här som spelat nya hitman men detta på minner mycket om det samma sätt att kasta saker samma sätt att döda folk på samma info ruta för se viktiga saker samma "mode" för se dolda saker, och grafiken på minner också mycket om hitman samt... 13/06 Japp, Mafia 1 är långsamt, jämfört med dagens spel. Det är långa bilturer där man är tvungen att hålla hastigheten och stanna vid rödlysen. Action-delarna är mycket mer lågmälda och verkliga, det regnar inte granater och molotovs, saker exploderar inte,... 13/06 Det kan jag faktiskt hålla med om är bra i ett spel, att det känns realistiskt. Jag har inte spelat originalspelet tyvärr., När det gäller Mafia III så verkar det enkelt att skjuta ner massor av fiender på löpande band. Men kanske går att ställa upp svå... 13/06 Tycker tvärtom att det ser riktigt bra ut. Snyggt, slikt och en sjujävla häftig tidsperiod/setting. Det som skulle toppa detta vore väl ett flummigt San Francisco under samma era (GTA VICE CITY II givetvis) eller ett skitigt, rått och brutalt 70-tals... 13/06 En stor del var just realismen, inte bara när man kör runt eller gå på gatan utan hela biten med just att köra långsamt för att slippa polisen t.ex. Man var inte odödlig och man ville inte ha massa uppståndelse, även om det såklart inte alltid gick att... 13/06 Jag kollade igenom en hel del gameplay från originalspelet Mafia på youtube och det verkar rätt tråkigt med en massa långsamt bilkörande och AI:n är obefintlig. Vad är det som är så bra med det spelet om man jämför med nutida spel? Det var säkert bra... 13/06 Ytterligare ett varumärke som verkar sålt sig till mainstreammassan och samtidigt tagit kål på själen och hantverket som fanns i dem två första titlarna. 13/06 soundtracket var juh grym som fan ! hoppas bara att man får bättre grafik inställningar då det där såg ut å vara en xbone version. och jag är helt såld 13/06 Detta ser ju sjukt dåligt ut. AI:n Hahahaaha. 13/06
Skicka en rättelse