Är du inte nattuggla eller extremt morgonpigg är risken stor att du inte såg nattens presskonferens signerad #Bethesda. Men det gör inget! FZ är din vän i E3-yran och här sammanfattar vi de största nyhetsbomberna som small under presentationen (klicka på länkarna för mer information):

Vi fick också veta att det digitala samlarkortspelet #The Elder Scrolls: Legends får en singleplayer-kampanj. Här är introt till den:

FZ:as Calle Johansson-Sundelius är på plats i Los Angeles och såg konferensen live. I klippet nedan sammanfattar han sina känslor som inte direkt är översvallande av glädje, trots att Quake-hjärtat alltid bankar lite extra hårt när det vankas nytt kring spelserien.

"Basically, remastering anything older than the Xbox 360/PS3 generation would simply require way too much work to be worth it. " Aldrig förstått mig på det här med att "remastra" spel som kom för en generation sedan. Jag personligen tror mer att spel... 14/06 Haha, folk skrattade gott åt det där. Kändes inhyrt. 13/06 http://www.escapistmagazine.com/forums/read/7.939208-Morrowind-Remaster-Not-Going-to-Happen-Says-Bethesda 13/06 både EA och Bethesda var lite snarkiga. ser ut att vara ett sånt där mellan år utan riktigt stora avslöjanden. Hoppas Microsoft och Sony har något i bakfickan 13/06 Tackar! Hehe känns som att hon är rätt laddad för det spelet ;) 13/06 https://www.youtube.com/watch?v=NQ2uqjOTrp8 24:10 in ungefär börjar hon, kolla hela Elder Scrolls biten, hon är fan otrolig :D Edit: Var tydligen Jessica Nigri som skriker xD https://twitter.com/OJessicaNigri/status/742240948931829760 13/06 Haha det vill jag se, har du en länk med ungefärlig tidpunkt i klippet du kan dela med dig? :) 13/06 Det enda som skulle fått mig att stanna uppe och kika på Bethesda-streamen skulle ha varit ett nytt Elder Scrolls. Men då jag visste att det inte passar in tidsmässigt med alla deras andra pågående, samt nyanlända spel så skulle det aldrig hända i år.... 13/06 Hepp, inget kul här heller. 13/06 Alltså, det bästa på Presentationen var fan den hysteriska tjejen som skrek som galen under The Elder Scrolls snacket osv. Jag kollade på det en gång till bara för jag garvade så. Calle, om hon är med på nån mer konferens, tacka henne, hon förtjänar en... 13/06
Skicka en rättelse