Redan i februari skrev vi om att #Forza Horizon 3 och att det är på väg till Xbox One samt Windows 10. Ryktena stämde och spelet kommer att släppas till både konsol och PC. Det har dessutom släppts en rykande färsk trailer för spelet.

#Forza Horizon 3 bränner den här gången gummi i vackra Australien och antalet bilar ska vara större än någonsin. Trailern ser du nedan.

Äntligen ett Forza Horizon till PC! Har länge velat spela tvåan, men har inte kunnat motivera kostnaden för en Xbox One. Älskar Australien, men av det lilla man sett så tycker jag att södra Frankrike och norra Italien i tvåan känns lite intressantare... 14/06 Vacker trailer för ett spel i en serie jag gärna velat ha till PC. Vilket jag nu tar tillbaka när jag ser PC taggen haha, härligt! 14/06 Jetsen är nog mest till specialevents där du tävlar mot dom. I Forza Horizon 2 så tävlar man mot ett par plan i en tävling och mot ett tåg i en annan. https://www.youtube.com/embed/pheXNEpMFcg Tävling mot tåget. https://www.youtube.com/embed/Y19vUbbcSMU... 14/06 Jäkla bra låtval, känner dock inte igen denna artist. Originalet är en av dom bästa låtarna någonsin och jag byter gärna plats med Chris i videon alla dagar i veckan. :) 13/06 GRID Autosport, Dirt 3 och Project Cars är bra, tycker jag. bson: Forza Motorsport 6: Apex finns ju redan till PC: "Nu kan du spela Forza Motorsport 6: Apex på Win 10" http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20160506/nu-kan-du-spela-forza-motorsport-6-apex-pa... 13/06 Vadå "Balansera" du kör med bilar i samma klass som din egna, precis som i verkligheten. Vissa vilar IMO ska aldrig kunna nå andra bilar i sånna hära spel. T.e.x. en Fiat Abarth 500 ska aldrig (oavsett hur mycket du slänger i den) kunna nå en smått modd... 13/06 De enda bilspel jag spelat och gillat har varit typ... Grid och kanske Dirt 1... men detta har ju jets? Känns som det blir svårt att balansera dock, även om ferarris är snabba. 13/06 Äntligen ett Forza till PC! 13/06 Inte för alla. Finns dock för få bra bilspel. Speciellt de som har en öppen värld med realistisk fysik och mod support. 13/06 Bilspel är där nere med kortspel, mobilspel och spetälska. 13/06
Skicka en rättelse