Under gårdagen pratade #Microsoft om spel och vad som är på gång från företaget. En av de mer intressanta grejerna som hamnat i skymundan för Project Scorpio och spelen, det är konceptet med Xbox Play Anywhere.

Det hela handlar om att du ska kunna utnyttja både din Xbox One och Windows 10-burk för att spela nya spel. Att kunna byta mellan dessa två plattformar, beroende på dina egna preferenser. Kanske vill frugan eller sambon kolla EM på tv:n, men du vill spela #Gears of War 4. Fortsätt då ditt spelande på datorn.

Titlar som är Xbox Play Anywhere-kompatibla behöver du bara köpa till en av plattformarna, hur det fungerar kan du se i trailern nedan.

Du är ju riktigt dum du.. för det första så är han inte seriös med eas uttalande. Du är totalt trollade. För det andra så vill Microsoft tjäna pengar. Det innebär att dom måste sälja Windows 10 för att gå i vinst. Så det är väl inte konstigt att dom utv... 15/06 Nej det är inte samma sak. Xbox motsvarighet till Remote Play har redan funnits ett bra tag (tror det kom innan Remote Play kom till PS4.) Detta är så att du helt enkelt får samma spel två gånger. Du får det till din Xbox One OCH till din Win10 PC. Så... 15/06 Suck.... Alla kanske inte vill ha en spel PC. Alla kanske inte kan ha en spel PC. Alla kanske inte har råd med en spel PC. Sluta utgå från din egen lilla värld. Öppna ögonen och se hur marknaden i världen ser ut. 15/06 Har du inte hört? Kort efteråt så släppte ju även Rockstar Games, Bethesda, Ubisoft, BioWare och WB Games ett gemensamt uttalande att de också har för avsikt att lägga ner sitt utvecklande till PS4:an. "Due to unforeseen market changes, we will from thi... 15/06 Oerhört korkad "toppkommentar". 14/06 Låter som EA propaganda. Finns ju fler utgivare än dom, så att säga att alla trejdepartsutvecklare skulle sluta göra spel till PS4 låter som en stor överdrift. Sedan kommer ju både Sony och Microsofts konsoller i så fall bli lidande. Personligt så är... 14/06 För att allt kommer inte ha stöd för Play Anywhere. 14/06 Hahaha... så kan du ju säga om allt... hahaha. Allvarligt talat, nu får ni ju ge er. :) Har du hört den senaste nyheten? Alla tredjepartsutvecklare lägger ner sina spel till PS4. Det gjordes en online-undersökning som visade att 99.9% av alla PS4-ägare... 14/06 Njae, sånt finns redan. Det här är mer köp spelet på en plattform - spela på alla. 14/06 Så varför inte bara skaffa en pc? 14/06
Skicka en rättelse