#Rocksteady Studios har grava problem att släppa läderlappen, det är något som stod klart efter #Sonys presskonferens i natt. Där visade de upp en teaser för deras nya spel – #Batman: Arkham VR.

Spelet fokusera till största del på detektivarbetet och måste lösa ett större mysterium, som kan vara ödesdigert för hans allierade i kampen mot Gothams slödder. Spelet släpps exklusivt till Playstation VR i slutet på året.

Köpt dom tre första billigt till PS3 och körde igenom Arkham Asylum och Arkham City. Helt klart värda att lägga ner några timmar på. Asylum var bra, men tyckte dom fick till gameplayet ännu snäppet bättre i City. Inte spel som är absoluta måsten, men... 15/06 Batman är "hjälten" #1 för mig. Och som tidigare talare sa. Så skulle det sitta fint med ett nytt Arkham spel. Även om det blev som det blev efter Arkham city så ÄR mark Hamill mer Joker än Luke Skywalker för mig. Och även roligt med "riktiga" VR spel.... 15/06 Kanske skulle köra igenom batman spelen. Det finns för många spel som ligger i kö.. 14/06 Hur kan ingen ha sett "... till Playstation VR i slutet på håret."? Inte bara jag som är E3-trött :D Börjar bli rätt sugen på VR nu, särskilt när det börjar visas upp "riktiga" spel. Det här lär inte vara ett sådant, men ändå – Batman. 14/06 Själv hade jag tyckt det var häftigt med ett Spider-Man VR. Att näta runt hade säkert varit extremt åksjukeframkallande. :-) 14/06 MER Batman!? Zzzzz 14/06 Skulle gärna se ett till Arkham spel som inte är nå gimmick VR eller nått. Även fast historien tog "slut" men spelen var ritkigt bra. förutom då missen med portningen av Arkham knight i början. nu funkar dock pc versionen utan problem. 14/06 Ska dom göra om Batman: Arkham City till ett VR spel? 14/06 Trodde Hamill hade slutat att vara jokern, iaf för arkham spelen. Tycker i alla fall att Troy Baker gjorde ett jävligt bra jobb i Origins (oavsett om spelet i sig var bra eller ej) 14/06 I slutet på håret. Verkar intressant iaf! Mark är guld som Jokern. 14/06
Skicka en rättelse