E3 lider mot sitt slut för den här gången. Medan amerikanerna kämpar vidare ytterligare en stund på mässgolvet i Los Angeles så avrundar vi genom att sammanfatta årets inkarnation av spelkalaset. Det har blivit många trailers, utannonseringar och mängder med information. Så vad var egentligen viktigast och mest intressant?

Nedan hittar du en lista med de tio mest lästa E3-nyheterna här på FZ, rangordnade efter antal klick. Ganska spridda skurar, men en viss shooter från #Dice kammade hem mycket uppmärksamhet och fick in hela tre nyheter på listan. Här är de hetaste nyheterna från E3 2016.

10: Hideo Kojima har avslöjat sitt nya spel – Norman Reedus i huvudrollen
Det blev aldrig något #Silent Hills för Hideo Kojima och Guillermo del Toro. Däremot har Kojima fördjupat samarbetet med den tilltänkta huvudrollsinnehavaren Norman Reedus (känd från The Walking Dead) och placerat honom i det märkliga spelet #Death Stranding istället.

9: Nytt God of War avtäckt! Fornnordisk mytologi och brutal bossfight i första trailern
Kratos axlar rollen som familjefar men är precis lika förbannad som vanligt. Nu i fornnordisk mytologi istället för grekisk. En utannonsering som var värd era klick.

8: Microsofts Major Nelson har hamnat i hetluften för tre år gammal tweet
Att käfta med konkurrenterna kan komma tillbaka och bita en i arslet flera år senare. Undrar just vad Major Nelson tyckte om att #Microsoft utannonserade Scorpio utan att visa upp konsolen..

7: Se den urläckra trailern för The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Äntligen har #Nintendo visat mer från nästa Zelda, och ni läsare var ivriga att se trailern från ett vidöppet och färgsprakande Hyrule.

6: Bethesda jobbar på Elder Scrolls VI – men det kommer dröja
En av årets hetaste E3-nyheter handlar om #The Elder Scrolls VI. Detta utan att spelet varken utannonserades eller fick någon annan typ av uppmärksamhet under Bethesdas konferens. Vilket vittnar om hur sjukt stort begäret är efter nästa stora äventyr i Tamriel.

Listan fortsätter på nästa sida!

Föregående Nästa
Skicka en rättelse