Det må ha skurit sig mellan Hideo Kojima och #Konami, men på annat håll i branschen är den legendariska spelskaparen desto mer uppskattad. Kojima fick, enligt uppgifter från gameblog.fr, många förslag från olika företag när han påbörjade arbetet med #Death Stranding. Men det var inget svårt beslut för honom att välja #Sony som partner, då de har många år av samarbete bakom sig.

Denna relation gör att Sony litar på Kojima och ger honom praktiskt taget fria tyglar med utvecklingen. Enligt Kojima innebär det att han inte behöver arbeta lika mycket på att presentera spelet och dess idéer för utgivaren, utan kan fokusera på mer kreativa saker istället.

Trailern för Death Stranding (se nedan) är minst sagt kreativ. Dock vet vi inte särskilt mycket om spelet i dagsläget, mer än att Norman Reedus spelar huvudrollen.

Källa: gameblog.fr via vg247.

Angående repetition på Metal Gear Phantom Pain.. Några här har visst inte spelat Final Fantasy spelen, eller Counter Strike, eller Just Cause, eller Battlefield, eller GTA, eller Witcher, eller Splinter Cell.. etc etc.. ;) Repetition i spel är ofrånkoml... 20/06 Den här videon för hans nya projekt kändes so far helt meningslös. Vad ville han ha sagt med videon alls? 20/06 Du kan ta dig an olika baser på vilka sätt du vill, men det blir tråkigt efter 5te gången då spelet inte har mycket mer att erbjuda. Det du ser i detta E3 klippet är allt du gör, dom visade i princip hela spelet på E3. https://www.youtube.com/watch?v=gt... 19/06 Ok detta får ju en på andra tankar helt klart inför denna titel :( Jag har ju läst en del klagomål tidigare också men tänkte att det bara är generelt gnäll typ. jag har iofs bara sett video recensioner från typ IGN (som säkert varit köpta) och där prata... 19/06 Vill gilla MGSV, har det fortfarande det installerat, jag hade stora förväntningar på det. Spelet är sämre än många säger att det är, det är det mest upprepande spelet jag någonsin spelat, det första uppdraget du gör i vildöknen är vad alla andra uppdra... 19/06 Källa på det tack. Och vem i det här fallet menar du sätter deadlines? Och när i utvecklingsprocessen? Är dessa deadlines helt frånskilda från den bedömning Kojima gör i hur mycket tid han behöver? 19/06 Wow! Vilken teaser! Kommer nog bli bra! 19/06 Blev grymt besviken på MGS V, tycker att det tappade känslan av ett MGS-spel helt. 19/06 MGS5 var en flopp ur den synpunkten att den inte levererade vad som hade lovats. Spelet är halvfärdigt och saknar en hel akt samtidigt som den andra akten enbart är repetitiv och bidrar inte med mycket nytt 19/06 Half Life 3 lär släppas innan det här spelet 19/06
Skicka en rättelse