#Star Wars: Battlefront kanske inte blev exakt vad vi hade önskat när spelserien fick sig en välförtjänt reboot, men #Dice är inte helt färdiga ännu. Någon gång under juni släpps nytt dlc och det bjuds på både fler kartor samt spellägen. Tills dess kan vi erbjuda en trailer från Bespin.

Mer dlc är på väg till #Battlefront, bland annat kommer du som äger en Playstation VR kunna spaka en X-wing när den virtuella verkligheten kommer till Playstation 4 i höst.

Jag har definitivt haft kul de timmar jag spelat. Men visst, lite mer innehåll hade inte skadat. Blir nog till att logga in igen nästa gång de släpper en gratis uppdatering. 21/06 Grymt lir, men tok för få maps 21/06 Fy fan va Dice gått ner sig, detta var verkligen ett Bottennapp. Hoppas innerligen Battlefield First WW blir bra. 21/06 Jag spelade i Open Betan och blev nöjd efter bara några timmar. Grafiken var riktigt fin men varje match kändes ungefär likadan, speciellt på den scriptade beta mappen med walkersarna som altid går samma väg. Man kunde så klart byta strategier i sin spe... 20/06 525 för spelet när det kom. Sen har jag inte betalat för något mer. 170 speltimmar hittills. Ganska nöjd :) Kommande DLC kan jag fortsätta skippa. Får ändå gratishelger ibland. Nog är jag där o spelar då :D 20/06 Det var lite kul i början men saknade djup så man ledsnade ju rätt så snabbt.. skulle lira en match igår men matchmakern fick ju tugga i 5 minuter innan den fick ihop tillräckligt med folk (till en match av random typ dessutom). Får lite battlefront-vib... 20/06 Så glad att jag inte köpte detta jävla dynga till spel. Jag tvivlade på att det skulle vara bra och jag hade rätt. Är så jävla less på att EA har licensen i 10 år till. EA kan stå bakom bra spel, men dessa dagar är prio att mjölka sönder. 20/06 Med BF2 på ingång redan lär de väl stänga av nuvarande servrar innan fåglarna kvittrar. Synd att det inte blev bättre. Himla snyggt och härlig "spela 5 minuter" känsla. Men som jag brukar säga, efter första Battlefield har de inte fått till det. 20/06 Försöker mjölka sista droppen från kon nu innan dom byter kossa till battlefront 2. 20/06 Detta är mitt absoluta favoritspel. Och expansionen släpps imorn för Season Pass folket. 20/06
Skicka en rättelse