#Hearts of Iron IV beskrevs som ett blitzkrieg mot dygnsrytmen, när vi recenserade strategispelet på FZ. Det verkar nu även som att andra fattat tycke för spelet, då det slått ett litet rekord hos svenska utgivaren #Paradox Interactive.

På mindre än två veckor har spelet sålts i 200 000 exemplar. Detta gör att #Hearts of Iron IV är deras snabbast säljande historiska strategispel. När det kommer till strategispel med Sabaton-dlc, ja då ligger spelet på en ohotad etta i alla kategorier. Inte illa alls.

Om du undrar hur det går för resterande titlar hos #Paradox Interactive, kan vi meddela att – rymdstrategispelet-utan-Sabaton-dlc – #Stellaris sålts i 500 000 exemplar. För dig som är intresserad över hur det går för #i[iEuropa Universalis IV[/i]"], blir svaret att det sålts i 1 000 000 exemplar.

Fick en jävla massa loot, dock! Och för att inte verka helt misslyckad så kan jag erkänna att jag faktiskt har ett bra jobb numera. Tog lite längre än jag hade räknat med, bara :) 23/06 Åfan? :) 22/06 Pluggade på högskola. Kan väl säga att det gick sådär med studierna den gången :E 22/06 Du kan inte jämföra tiden när man gick i skolan (vilket jag antar att du gjorde om du inte var arbetlös) mot när man blivit vuxen och jobbar heltid, men visst, håller med. Han sa ju dock att han inte spelat så mycket, tvivlar på att ni sa att ni inte... 22/06 Riktigt trevligt! 22/06 För att den fick soppatorsk betyder inte att det var en dålig stridsvagn. Okej, den var stor och tung och drack mycket. Men eftersom tyskarna fick fram denna så sent under kriget då tyskarna vad tillbakapressade och var hårt bombat av allierat flyg så... 22/06 ...utom soppatorsk. Var väl om jag minns rätt det vanliga sättet för en Tiger II att dö. sprängd av den egna besättningen efter att den hade strandats pga. just soppatorsk. Eller är jag felinformerad här? 22/06 Rätt casual. När WoW släpptes var vi många som snittade på över 12 timmar om dagen i flera månader:) 22/06 Helt ointresserad av detta spel men min vän har varit torsk på serien sedan länge. Han säger att han inte hunnit spela så mycket för att han jobbar... på 15 dagar (ränkar inte med idag eftersom han är på jobbet fortfarande) har han "bara" lagt 92h, dvs... 22/06 Du menar sakta och stabilt, och inget som kan stoppa dess framfart ;) 22/06
Skicka en rättelse