Förra konsolgenerationen var Playstation Plus inte någon stor grej. En betydande orsak var förmodligen att onlinespelande fortfarande var gratis på den tiden – idag krävs prenumerationen för onlinespel till Playstation 4. Vi gissar att det är den stora orsaken till följande nyhet:

20,8 miljoner spelare betalar för Playstation Plus. Uppgiften når oss via en rapport till Sonys investerare. Destructoid påpekar att det rör sig om ungefär hälften av alla sålda Playstation 4-enheter. Och det är ju inte särskilt illa.

Ni som äger Playstation 4: betalar ni för Playstation Plus?

Ungarna vill ha det för att kunna spela online, men varför ska jag köpa det när det är gratis på PC? I framtiden kommer de bara att få spelen till PC istället. 01/07 Det enda spelen jag spelat online på ps4 är Overwatch och Uncharted, båda går att spela utan ps+. Finns inga andra "bra" online spel till ps4 iaf imo, så dont need it :) 01/07 Självklart, men det jag menar är att det ju inte är särskilt konstigt att det inte varit AAA-titlar i PS+ hittills eftersom de fortfarande säljer så varför skulle utgivarna då ta en mindre summa från Sony för att de ska ha med dem i PS+? PS+ kom ju somm... 30/06 Har med smaken att göra. Själv tycker jag väldigt mycket om att titlar som NBA 2K16 medans allt pixel indiespel känns som halvdassiga versioner av klassiska spel. 30/06 Har endast PS4 och kan säga att PS+ ibland känns lite onödigt. Vissa månader kommer det bara några indiespel man inte alls är intresserad av och vissa månader några riktiga guldkorn. Men sedan jag skaffade en gamning PC har jag i princip inte använt möj... 30/06 Har 2 ps4 2 ps3 2 psvita och har varit + medlem sen starten och har alltid varit nöjd eller mer en nöjd! Jag kommer fortfarande ihåg hur folk klagade i början på psp psn och ps1 spelen. 30/06 Se det som att för 40kr i månaden få prova spel som kanske faller dig i smaken. Jag har hittat många nya titlar som intresserar mig genom ps+, spel som jag kanske inte hade testat om jag inte fått dem tilldelade. Sedan kan man köpa lådor om man gillade... 30/06 Självklart PS+, i första hand för att spela online. Några nya spel varje månad är förstås en kul bonus. 30/06 Äger PS4, PS3, 2 st PS Vita och PSTV. Nej, jag prenumerar inte på PS+, kommer sannolikt aldrig göra det heller. Gillar inte att spela online och jag vill äga mina spel, punkt slut. 29/06 Köpte en PS4 strax efter release som bara stod och dammade i 6-7 månader. Inte ens ungarna ville ha skiten. Kanske det mest onödiga köp någonsin för min del. Sålde eländet och kommer aldrig nånsin köpa en enda konsoll till i mitt liv. 29/06
Skicka en rättelse