#Blizzard letar efter en ny talangfull medarbetare att ansluta till det väldigt framgångsrika företaget. Annonser efter mer arbetskraft dyker upp titt som tätt och är inget märkvärdigt i sig, men den senaste som sajten blizzpro uppmärksammar får oss att drömma om nya #Diablo-äventyr.

Annonsen eftersöker en game director med gedigen erfarenhet av AAA-titlar, för arbete med något relaterat till just Diablo. Exakt vad det handlar om kan vi förstås bara spekulera i, men ett helt nytt spel är inte helt osannolikt. Eller är det dags för en ny expansion? #Diablo III släpptes 2012 och expansionen Reaper of Souls 2014.

Här är annonsen i sin helhet:

Klicka för mer information

Blizzard Entertainment is seeking a game director with outstanding communications skills, proven experience in creative direction, strong ability in system design, and a stellar track record of shipping AAA games to lead the Diablo series into the future.

RESPONSIBILITIES

Be the vision holder for the franchise, setting the creative goals for the team.

Direct game design while successfully partnering with the production director to deliver and maintain an epic gaming experience.

Discuss games with the player community via press announcements, forum posts, interviews, and public appearances.

Maintain an awareness of global player behavior and customs to ensure that design decisions are relevant for international regions.

Coach and guide creative team members toward achieving their career goals.

Establish and maintain a creative environment, resolve personnel challenges, motivate qualified developers, and foster a culture of success.

REQUIREMENTS

Knowledgeable and passionate about Diablo games

A minimum of 5 years’ directing video game development

Shipped multiple AAA products as a game director or creative director

Outstanding communications and relationship-building skills

Recognized ability to guide and inspire large development teams

Able to work well in a team environment and communicate effectively with all development disciplines: programming, art, design, sound, and production

Exhibited ability to coach and mentor employees at all levels of an organization

Great sense for what makes a game fun to play

Unrelenting self-motivation and initiative

Bachelor’s degree or equivalent work experience

PLUSES

Experience developing online games, action games, and / or role-playing games

International game experience

Higher educational degree

REQUIRED APPLICATION MATERIALS

Resume

Cover Letter which should include:

Why you are interested in working at Blizzard

What games you are currently playing

**Only submittals with Cover Letters will be considered.

Kan du snälla förklara vad du ogillar med path of exile? Det är free to play, finns oändligt med content, man kan spela spelet på oändligt många sätt...inget ARPG är ens i närheten enligt mig, skulle tillome säga att de slår D2 02/07 Jag försökte gilla Grim Dawn, men kunde helt enkelt inte. Kör hellre Diablo 3 över det. 01/07 Nvm Diablo, vi har ju fått Grim Dawn. :) 01/07 PRECIS min tanke, fan att dom ska vara så sega med ett Warcraft 4, blir tokig!!!!!! 01/07 Jag är ganska tillfreds med diablo 3 som det är idag. Men en sak som jag skrev är att spelmotorn är helt jävla värdelös. Det kommer dem aldrig att lösa med en EXP, endast med en uppföljare. Men det är givetvis blizzard vi pratar om deras STORA svaghet... 01/07 Jag gissar på ett diablo mmo likt wow. :) 01/07 Med tanke på hur storyn i Diablo 3 slutade, undrar exakt vad dom isåfall kommer hitta på i en efterföljare? (istället för reboot menar jag). 01/07 Vad menar du med det egentligen? Diablo 3 var inte bra när det släpptes men sedan RoTS så är det ju ett grymt spel. 01/07 Det är inte för tidigt att börja med ett Diablo 4. Det tar ju säkert 3 år för dem att göra klart det och då är ju D3 7 år gammalt. En ny expansion är ju inte helt otippat heller men jag hoppas på ett helt nytt spel då de kan göra mer med det än en expan... 01/07 This! De lär ha ett team som finputsar en expansion vid detta laget, som de tillkännager på BlizzCon, medan D4-teamet sätts ihop atm och nu när ett antal D3 Exp-utvecklare blir lediga behöver de en designer som inte fortsätter jobba med att förvalta den... 01/07
Skicka en rättelse