#Tyranny är ett rollspel från #Obsidian (#Fallout: New Vegas, #Star Wars: Knights of the Old Republic II). I gammal hederlig fantasy-anda handlar det om ondska mot godhet, med twisten att ondskan redan har segrat. Du axlar rollen som officer i den elaka armén och reser runt i riket för att inspirera befolkningen till lojalitet eller fruktan.

Låter det som ett intressant koncept ska du ratta in på Twitch ikväll för att lära dig mer. Klockan 20.00 går livesändningen av stapeln, och om du tittar kommer du få se Tyranny demonstreras av utvecklarna själva.

Vill du ha något att göra fram tills sändningen börjar kan du läsa en ny utvecklardagbok från Obsidian.

https://player.twitch.tv/?channel=paradoxinteractive

Watch live video from ParadoxInteractive on www.twitch.tv

tack allsmäktige varelse för Obsidian o resten av packet som ännu levererar utmärkta rollspel :) 14/07 Efter de två senaste DLC:erna så finns det funktioner så man kan "programmera" sina AI companions lite. Kanske fungerar bättre för dig nu. Själv hade jag noll problem med det och kan inte hålla med om att Divinity hade bättre stridssystem, speciellt inn... 14/07 Om turbaserat passar dig bättre kan du alltid mixtra lite med autopause eller trycka på "s", så halveras hastigheten. Personligen retade jag mig mer på att karaktärerna inte riktigt fattade vad man sade till dem, utan man fick klicka fler gånger. 14/07 Håller med om att divine har bättre combat men tycker pillar fungerar finfint. Bara spamma pausknappen som en galning så man hinner planera lite :D 14/07 Combaten fick mig att get upp på spelet efter ca 8-10 timmar, efter ha spelat divinity original sin som har ett grymt combat känndes pillars som att jag inte hade nån control över vad som händer och det gjorde att mina minions dog hela tiden. älskade... 14/07 Åfan, jag tyckte Pillars var riktigt bra. Vad var det du inte tyckte om? 14/07 Har suktat efter mer cRPG efter Pillars of Eternity och jag hoppas Tyranny blir minst lika bra. Givet köp för en sann cRPG-fantast! 14/07 Själv tyckte jag PoE var riktigt jäkla bra. 14/07 Med tanke på hur bedrövligt pillars va så ser jag ej fram emot detta, tänk om fallout new vegas 2 kommit ut nu i höst i stället .. just saying. 14/07 Härliga tider! Ska bli spännande att se vad de kokat ihop den här gången 14/07
Skicka en rättelse