#Firaxis fortsätter att producera filmklipp om #Sid Meier's Civilization VI på löpande band. Häromdagen var det utvecklarteamet som hamnade i blickfånget när vi fick följa med bakom kulisserna. Den här gången är det grafik och art direction som stjäl rampljuset.

Den grafiska stilen i nästa Civ-inkarnation har fått väldigt blandat mottagande på den vida webben. Vissa hyllar den färgglada stilen som tar ett ganska ordentligt kliv bort från den mer realistiska tonen i seriens senare delar. Andra avskyr den nya stilen. Oavsett vad man tycker om saken så får man veta mer om den och mer i klippet nedan.

Det har börjat bli lite tjatigt med denna typ av grafik även om jag tycker det är rätt vackert. Sålänge spelet är bra så får de göra hur de vill :) 15/07 Grafiken lockar mig inte, lite för facebok/sims liknande. Dock så verkar de nya gameplay elementen vara intressanta så jag kommer nog testa spelet i alla fall. Hoppas verkligen att det håller måttet. Om inte annat kommer det säkert finnas mods som gör... 15/07 Bara spelet blir kul så kan jag för egen del spela utan animationer. Brukar ändå bli att jag stänger av dom efter en kvart. 15/07 Jag tycker det ser riktigt härligt ut. Rejäl uppgradering över 5an, men liknande stil? Perfekt. 14/07 Hade hoppats på lite mer verklig grafik denna gången, nåja får ge det en chans. 14/07 Tycker det ser bra ut, kul att dom försöker göra spelet mer levande. 14/07 Den grafiska delen i CIV har väl aldrig varit i fokus, jag säger varken bu eller bä åt detta utan är mer intresserad över gameplayet. 14/07 Oavsett vad man tycker om den så är den motsatsen till kreativ, de följer ju bara 'disneyströmmen' som nog är den klart populäraste grafiska stilen i spel sedan några år tillbaka. Personligen är jag väldigt trött på den men jag gillar karteffekten. 14/07 Det ser riktigt bra ut. Och är tillgängligt för personer med nedsatt synförmåga i olika former, jmf med Civ V. 14/07 Ser fantastiskt ut, och bevisar bara att konsekvent, genomtänkt och kreativ art design trumfar polygonantal och mega-texturer alla gånger. 14/07
Skicka en rättelse