De sista dagarna i juli är här och snart börjar folk återvända till jobb och skola igen. Det innebär dock inte att sommaren är över! Vi har minst en månad till med lata kvällar i hängmattan och helger på stranden framför oss.

Om du ska iväg på familjepicknick eller ligga och dåsa i någon husvagn så behöver det inte innebära att du måste trycka på paus med spelandet. Nintendo 3DS, Playstation Vita och mobiltelefonen (eller varför inte en bärbar dator?) stillar dina behov, och FZ är din reseguide i den bärbara speldjungeln. Låt oss presentera tio spel att slappa med i sommar.

#Steamworld Heist – PS Vita, 3DS, PC

Steamworld Heist debuterade till 3DS redan förra året, men har nu fått sällskap av varianter till PS4, PS Vita och PC. Med andra ord finns det anledning att återigen lyfta fram spelet som utspelar sig i samma universum som hyllade #Steamworld Dig: A Fistful of Dirt. Denna gång är det turordningsbaserat skjutande som gäller i en värld full av humor, gedigen gameplay och tuffa robotar.

Läs vår recension av Playstation 4-versionen

#Lego Star Wars: The Force Awakens – PS Vita, 3DS, PC

Lego-spelen brukar både hyllas och släppas till alla möjliga och omöjliga format. Lego Star Wars: The Force Awakens är inget undantag, vilket innebär att det finns många alternativ för den som vill ta med det grymma spelet på resande fot. Dessutom: Star Wars!

Läs vår recension

Slitherio - Android, IOS, PC

Slitherio släpptes i mars och är en kombination av Snake och Agario där det gäller att käka bollar och andra maskar samtidigt som man själv undviker att hamna i magen på motståndarna. Ett ganska simpelt koncept, men också med tillfredsställande mekanismer som manar fram “bara en runda till”-känslorna. Perfekt spel för hängmattan!

Spela direkt i webbläsaren

#Monster Hunter Generations - 3DS

Gillar du grinding och vill ha något mer rejält att bita i så kan Monster Hunter Generations vara något för dig. Det finns fortfarande vissa irritationsmoment, men trots det så är det ett av de absolut bästa Monster Hunter-spelen. Mycket tack vare det nya stridssystemet.

Läs vår recension

#Fallout Shelter - Android, IOS, PC

Fallout Shelter är liksom Steamworld Heist inte något purfärskt spel. Men PC-versionen är det! Så om du konsekvent vägrar att lira på mobilen och har en hyfsad bärbar dator så vet du vad som ska följa med på utflykten. Har du tidigare byggt dina drömmars (eller mardrömmars?) vault i mobilen kan det vara läge att återvända – i och med PC-släppet har hela spelet fått en ordentlig uppdatering med mer material.

Läs vår recension

Spela Fallout Shelter

Listan fortsätter på nästa sida!

Föregående Nästa
Skicka en rättelse