Medan FZ:s Marcus Grönskog ränner runt i #No Man's Sky-världen för att senare i veckan sätta ett betyg på PS4-versionen, har våra kollegor #Sweclockers ägnat helgen åt pc-versionen. Fredagens premiär var långtifrån problemfri, något som också herrarna Kenneth Lindqvist och Emil Åkered fick känna av.

Om det berättar de i sin genomgång av hur No Man's Sky funkar på pc. Grafik, buggar, optimering och faran med gamla drivrutiner gås igenom, och de ger också tips på vad du kan göra för att förbättra upplevelsen. De lovade dyrt och heligt att strikt hålla sig till tekniken, men givetvis kan de inte hålla sig från att snudda vid den stora frågan – är No Man's Sky ett bra spel?

FZ recenserar PS4-versionen av No Man's Sky, och du läser vårt omdöme med betyg senare i veckan.

Yep! Någon listar en uppsjö av utfästelser från HG på reddit. Där ljugs det vilt, om än det ena, än det andra, riktigt otäck läsning faktiskt!, ta en titt själva! Håller helt och hållet med dig slartibartfast, helt rätt!! Man skulle möjligen ge spelet... 18/08 Hmm!, det man undrat över är just vad denna grinding leder till, om detta krävs för att du ska överleva, helt ok. Det vi inte förstår är, i vad ligger utmaningen, om där finns någon? Du "utforskar" en planet för att sedan 3 minuter bort sälja din loot... 17/08 Visserligen är tekniken rätt imponerande, men No man's grind är lätt ett av de enformigaste spelen jag nånsin kört. Hade prislappen vart 20-30€ hade man kanske inte gnällt såpass mycket 17/08 Exakt! Mycket svåra frågeställningar det här, hahah! Kul att du också tänker att spelet är skit, dissar detta mähä så fort jag får chansen! 17/08 Universum är vad jag förstår ALLT som finns, och är oändligt. Om inte, vad skulle då kunna vara "utanför"? Vi har svårt att tänka oss det bara. Vad skulle vara mitten på något som är oändligt!? Och vad fick det att "explodera"? Hur såg det ut innan "exp... 17/08 Hepp! Är inte universum en pågående explosion?, expanderar inte universum? Vi växer alltså. Förmodligen i något, eller till bekostnad av att vi tränger undan något annat. Så universum kan vara jättelitet i förhållande till eventuell omgivning, eller?... 16/08 Ähh?, kom igen nykomling! Nog är det skit alltid. Och visst är det tillfredsställande att klaga lite, lol! 16/08 http://9gag.com/gag/a9Yy9PD 16/08 Japp!, en riktig blöja, den här. 16/08 Det är klart att det riktiga universum är oändligt. Men det är i spelet som jag hört att det går ut på att flyga till mitten av universum. Då blev jag nyfiken och undrade var det skulle kunna vara, och hur man mäter det. :) 16/08
Skicka en rättelse