När Paradox Interactive köpte upp utgivaren White Wolf tändes hoppets låga om en uppföljare till tokhyllade klassikern #Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Nu har det dykt upp fler tecken som tyder på att de planerar för en uppföljare.

I rollspelet #Vampire: The Masquerade - Bloodlines spelar du som en nybliven rekryt i mörkrets armé och ska klara dig igenom de svårigheter detta medför. Här på FZ skrev vi bland annat: "Vampire: The Masquerade – Bloodlines är ett underbart underhållande enspelar-RPG med fängslande och välskriven story, mycket valmöjligheter och en skön atmosfär. ", samt belönade spelet med fyra av fem loggor.

Det är därför inte särskilt konstigt att många längtar efter en uppföljare, vilket Paradox Interactive också verkar göra. I en ny undersökning, som Pcgamesns studerat, hittar vi frågor som verkligen kommer få fansen att hoppa jämnfota. Bland annat frågas det rakt ut om du spelat #Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Även en hel del frågor rörande rollspel i allmänhet.

Detta är såklart inte ett hårt bevis, mer ett trucklass bensin på rykteselden. Stödgruppen för trånande vampyrfans hittar du bland kommentarerna.

Skicka en rättelse