I oktober förra året avslutades Kickstarter-kampanjen för #Divinity: Original Sin 2 med miljonöverskott. Nu kan vi snart skymta vad alla pengarna tagit vägen via en early access-version som släpps på Steam den 15 september.

På innehållsförteckningen för spelet hittar vi bland annat co-op för fyra spelare, ett tävlingsinriktat spelläge och fem spelbara raser: human, elf, dwarf, lizard och undead. För mer ingående information kan du spana in den första timmen från spelet där PC Gamers skribent fått möjlighet att lira med karaktären The Red Prince.

Håller alla mina tummar 29/08 Fast jag ser iofs inga tecken på att 2:an kommer komma till konsoll? 28/08 Den stora grejen är bläddra i inventory med handkontroll. Det är ingen hit jämfört med mus säkert, men visst, det går ju, jag spelar på PS4. 25/08 i PS4 versionen så styr du ju gubben utanför fighterna med vanliga L3 styrspaken så det är inga problem. Det kan bli lite tradigt att använda styrspakarna i fighterna. då de inte har samma precision som med en mus. Men det är något man kommer in i gansk... 25/08 Jag hade tänkt att spela alla RPG på datorn och övriga spel på PS4:at. Men nu börjar jag inse att jag tröttnar snabbare på att spela på datorn. Det känns inte lika mycket som en "riktig spelsession" utan det känns som att man smålattjar vid sidan av int... 25/08 Har Original Sin till PS4 (det funkar förvånansvärt bra att spela med handkontroll) och ser sjukt mycket fram emot tvåan. 25/08 Det är många som upplever samma sak, att det är segt i början, och jag kände samma sak, men det lossnar! Det här skrev jag om en grej som hände senare i spelet Minor spoilers on Alfie quest The Cost of some extra XP Another thing shortly after: I have... 24/08 Alright, tack :) Kanske ger det en chans till senare i höst då. 23/08 Jag har bara börjat lira det nyligen (stor backlog!) men kände likadant i början. Eller fruktansvärt vet jag inte, men segt var det. Hur som haver blir det onekligen mer intressant senare, i takt med att storyn tar fart samt att man har att välja på i... 23/08 Har provat att starta spelet ett par gånger men det känns så fruktansvärt segt i början. Nån som har känt samma sak och upplevt att det har blivit bättre när man har kommit 15-20h in i spelet? 23/08
Skicka en rättelse