Playstation Now är #Sonys streamingtjänst för spel, vilken gör att du kan spela titlar precis som du kollar på Youtube. Ett lite enklare sätt att spela de spel som inte är tillgängliga för Playstation 4. Nu verkar det som om tjänsten kommer till PC.

Det är Twitter-användaren Wario64, som via ett officiellt inlägg från Playstation-bloggen upptäckt att de själva råkat avslöja tjänstens ankomst till PC. Om det hela nu inte är någon praktikant som skrivit med boxhandskar.

I ett blogginlägg, kunde du till en början, läsa: "PS Now on PC Announce Post by PlayStation Europe, on Flickr". Det hela är såklart inte "på riktigt", innan #Sony själva sagt det. Dock har det tidigare viskats om att de vill komma åt PC-publiken.

Uppdatering: #Sony har nu bekräftat att Playstation Now blir tillgängligt i Storbritannien, Belgien och Nederländerna under morgondagen.

Tyckte det funkade väldigt bra, jag har ändå en väldigt kass router. Gick till och med ganska okej att lira FPS. Men allra bäst gick det att lira t.ex Uncharted, Last of us. Väldigt cool funktion. Notera att PSnow appen inte finns till Vita i Sverige... 24/08 Nej. Prenumerationstjänst för att streama ps3.spel i 720p. 24/08 http://www.eurogamer.net/articles/2016-08-23-playstation-now-is-coming-to-pc-tomorrow-in-the-uk "The service contains over 400 PS3 games. The recommended specs for running PS Now on PC are as follows: Windows 7 (SP1), 8.1 or 10 3.5 GHz Intel Core i3 or... 23/08 Till de som undrar hur det här fungerar så kan man jämföra detta med när ZTV lät de som ringde in spela via en tonvalstelefon. Det enda som krävdes för att spela spelet var just en telefon som var digital och inte som de äldre telefonerna (de med nummer... 23/08 Har själv använt tjänsten utan VPN, allt som krävs är ett PSN-konto med rätt nationalitet samt gift codes köpta på Amazon för att betala prenumerationen. 23/08 Så frågan är om det går och köra med VPN från England, nån från Fz får testa och se om det funkar :P 23/08 Oh! Jag har faktiskt helt glömt av att tjänsten existerar. Hur är det med lagg och sånt? 23/08 Den där streamingtjänsten funkade jävligt bra på PSVita så jag antar att det lär funka ganska ordentligt på PC. Ska testa garanterat. 23/08 Måste man äga en ps4 isåfall? Känns som att konceptet faller lite annars. 23/08 Någon som har en aning om det går att spela med/mot andra som spelar på PS4 då? 23/08
Skicka en rättelse