#Watch Dogs 2 har inte direkt fått spelvärlden att hoppa av glädje, detta beror mycket på att första delen lovade mer än den kunde leverera. Intresset finns dock där och #Ubisoft gör nu allt för att vinna över folks hjärtan. Ett steg i detta är att släppa filmer, vilket vi också bjuds på idag.

I det 20 minuter långa klippet guidas vi igenom en spelsession och får lära oss hur vi spelar tillsammans med andra spelare. Dessutom har #Ubisoft bekräftat att du kommer kunna utsmycka din karaktär med foppatofflor.

Jag känner spontant att alla vi gamers måste, för vår egen del, ta ett steg tillbaka och tänka: "Okej, så här ser spelet ut när det presenteras. Då tar jag det jag sett och halverar det". Det kommer hjälpa våra arma spelhjärtan att inte explodera. 31/08 Nu får folk ta och ge sig. Jag fattar att det här spelet inte är för alla och det borde även ni göra. Det här är ett spel utformat för så bred publik som möjligt så även 9-åringar ska kunna spela. Jag tycker också om hackingen hade krävt mer IQ än att... 30/08 Ser ut som skit, och logiken med att hacka allt är så överdrivet att det blir komiskt. 30/08 Lägger mina förväntningar på att spelet kommer se ut så här när det släpps :( http://www.novagamee.com/wp-content/uploads/2014/07/Twisted-Metal-2-1.jpg 30/08 ser ut som samma spelmotor med nerskruvad grafik för folk klagade på dålig framerate . Deras sätt att optimera. 30/08 Exakt samma skit som i ettan. Allt är bara knapptryckningar och inga skills behövs. Aimbots. Kantig fysik på spelarens modell. Asdumma NPCs. Bilfysik som ser ut som om den är lånad från Outrun. 3rd person. Nej tack. 30/08 Jadu, förboka kan de ju iaf fetglömma. Reabacken får det bli. 30/08 Känns som man inte ens behöver säga något, men jag tror allas förtroende är slut för länge sedan för att gå på detta innan release. "Vi får väl se" håller jag mig till :D 30/08 Hoppas värkligen Misfits får pengar för de använder deras logga! 30/08 Nej, förtroendet är fortfarande på 0. 30/08
Skicka en rättelse