Ett massivt onlinespel där alla delar samma värld.

De tog inte mer än något dygn innan löftet om att kunna möta andra i #No Man's Sky bröts och vi insåg att Hello Games galax är en ensam plats. Som ett brev på posten lanserades nyligen Kickstarter-insamligen för Dual Universe som på många sätt verkar ta vid där det hypade spelet misslyckades.

Alla spelare existerar i samma värld och böjar dessutom på samma planet. Den franska studion beskriver det själva som ett "Civilization Building Sci-Fi MMORPG" och det innehåller lite av varje. Den voxel-baserade spelmotorn gör det möjligt för alla att bygga alltifrån städer till egna rymdskepp, till rymdstationer.

Tanken är att detta ska bli ett prenumerationsbaserat spel men att alla ska kunna testa det gratis i 30 dagar.

Här är lite från när de testar sin pre-alpha nätkod. Bara sisådär 1200 klienter samtidigt, i samma område. https://www.youtube.com/embed/4LfFrd__jio 08/09 Är FZ redaktionen helt butthurt över no mans sky eller? Mängden nyheter helt orelaterade till nms som ändå måste nämna nms på ett negativt sätt bara för att det ska framstå som sämsta spelet någonsin börjar bli oroväckande. 08/09 Jag tror på det först när jag har det i mina egna händer 08/09 Jakten efter spirituella uppföljare till spel man aldrig fick påminner mig om ett särskilt avsnitt av South Park. Har ni sett det avsnittet då de jagar Britney Spears och får henne att skjuta sig själv i ansiktet så hon bara en halv mun kvar i ansiktet?... 08/09 Känns som att Space Engineers haft samlag med Star Citizen. Tänker inte bygga upp någon hype inför detta pga No Man's Sky 08/09 Vi byggde ett skepp i Space Engineers, vi kraschade det, sen tyckte servern att den skulle kraschade den med. Tycker inte om när skeppet blir liiiite för stora. 08/09 Mycket intressant och roligt att se det är fler som försöker hoppa på tåget så vi får lite mer Space Sims igen! Hoppas de lyckas få till sin budget så de kan fortsätta och bli något av det. 08/09 Problemet är att de inte begränsar sig, space engineers är roligt men helt plötsligt fanns det planeter osv där. Istället för att göra klart produkten och skapa möjligheten att modda hamnar man i en evig loop av nya features som sätter in nya buggar... 08/09 Tror inte att för att någon misslyckas med något så går det inte att göra. 08/09 Fool me once shame on you, fool me twice shame on me. Empyrion Space Engineers Elite Dangerous X3 ... 08/09
Skicka en rättelse