Att spela ensam är inte lika roligt som att spela tillsammans – det är sedan gammalt. Geeks Gaming, det som tidigare hette SpelClockers, är ett härligt gäng gamers med rötter bland medlemmarna hos SweClockers och FZ, där målet är att ha kul i grupp.

Det sker bland annat genom återkommande spelkvällar, turneringar, direktsänd video på Twitch samt via en ständigt populär röstchatt för tjatter runt allt mellan himmel och jord. Ledordet är att alla är välkomna – det räcker med att dundra igång Teamspeak för att haka på redan idag!

För att hålla alla bollar rullandes krävs dock hjälp, inte minst när spelhösten med bland annat #Battlefield 1 hastigt närmar sig. Geeks Gaming söker därför spelälskande administratörer som kan hjälpa till att rodda allt från spelkvällar till kommande serversatsningar, inklusive saker som att hålla chatten städad eller peppa andra för att fylla lokala skyttegruppen.

Andra nyttiga talanger kan vara känsla för videoredigering, digital konst eller programmering. Vana att direktsända via Twitch är också en bra merit – kanalen GeeksLive går varm, och fler profiler med möjlighet att sända spel rakt ut i etern är alltid trevligt.

Låter det som något för dig? Skriv en kort presentation och skicka till Lars "Lan" Levin på lan@sweclockers.com. Inte redo för admin-stövlarna? Inga problem, att spela tillsammans med Geeks Gaming går lika bra ändå. Sladda förbi forumdelen på SweClockers, eller knappa in adressen till Teamspeak och kom igång på momangen.

Spela Unreal Tournament med Geeks Gaming – redan ikväll!

Taggad på att komma igång och spela med andra? Givetvis ska du hänga med och lira nya Unreal Torunament redan ikväll! Titeln är gratis och slangas hem genom Epic Games webbplats, det enda som krävs för att komma igång är ett kostnadsfritt konto.

Servrarna du letar efter ligger i en hubb som heter Geeks Gaming och nås via inbyggda serverbläddraren – "Play" följt av "Find a Match" i menyn. De rullar igång redan under dagen för alla tjuvstartare, men klockan 19:00 drar spelandet igång på allvar. Givetvis är det även läge att hänga på Teamspeak – om inte annat för att triumfartat kunna jubla när motståndarna får smaka plasmakanon i ansiktet.

Den som inte har möjlighet att spela själv rekommenderas att följa spektaklet via Twitch. Kvällens evenemang direktsänds på kanalen GeeksLive, givetvis komplett med syrliga kommentarer och Haddock-inspirerade kraftord.

Vid frågor eller funderingar, skriv en rad i kommentarstråden.

Om Geeks Gaming – powered by Asus ROG

Geeks Gaming är en sammanslutning av spelglada entusiaster från medlemsleden hos SweClockers och FZ. Den huvudsakliga sysslan är att spela och ha roligt tillsammans via till exempel spelkvällar, turneringar eller andra evenemang.

Geeks Gaming direktsänder även på Twitch via kanalen GeeksLive. Här syns både kända profiler och nya stjärnor, vilka testar på en blandning av titlar. Ibland handlar det om enspelarupplevelser, andra gånger om flerspelaräventyr där andra kan hoppa in och delta.

Att vara medlem i Geeks Gaming kräver ingen ansökan – alla är välkomna! Det enda som behövs är gott humör och en vilja att ha roligt tillsammans. För mer information om Teamspeak eller andra kontaktvägar, kika in i officiella forumsektionen hos SweClockers.

Sitter med en xbox jag, just startat igång ghost recon wildlands och skulle gärna ha någon att spela med. ☺️ Finns det något sätt på fz att hitta xbox-folk? Är 70-talist, så en viss nivå av mognad har jag uppnått, vill helt enkelt inte spela med en skri... 16/03 Väldigt vilken diskussion det blev om Discord, kul att se att det finns entusiaster på båda sidorna! :) Ikväll kör vi en till Unreal Tournament spelkväll - alla är varmt välkomna in! Och känner någon för att ansöka som admin så är ni varmt välkomna, fin... 13/09 30 Euro för en halvfärdig produkt? Tror inte det. 13/09 Därför att TS har en bra öppen API som man kan använda sig av. Ex Arma 3 har en mod med radiosystem som använder sig av TS som backbone. Dessutom finns det hundratusentals fria TS-servrar och man kan även hyra sin egen för några kronor, bokstavligen tal... 13/09 Exakt detta jag mena 12/09 Jag tror att Jinx avser utrymme på skärmen. 12/09 Tack så förstår jag bättre. Det jag kan hålla med om är att det vore smidigt med subkanaler och en bra översikt på dessa. Men vad gäller att Discord skulle ta mer plats än TS låter rätt okunnigt. På min hårddisk tar TS upp ca 100 MB, Discord upp 114 MB.... 12/09 Väldigt intressant med ny spel community. Men TS är rätt 90-tal. ;) Byt till Discord så är jag på och gibbar lite. 12/09 Får man bidra med en ARMA 3 EXILE-server? :) http://www.fz.se/forum/pc/eos-island-of-the-dead-arma-3-dayz-tanoa-390278/post-3577226 12/09 Ser ut som Slack, vilket man promptar för på jobbet. Hatar det också, fast det är riktigt riktigt bra. Jag är inte bara gammal utan grinig också :-) 12/09
Skicka en rättelse