Som vi rapporterat tidigare är rollspelet #Divinity: Original Sin 2 på väg in i early access. Eller rättare sagt så befinner det sig i early access just nu: spelet släpptes via Steam idag. För 45 euro kan du köpa dig in i den tidiga versionen av äventyret. En ganska ordentlig summa, men med tanke på det mottagande första spelet fick så vågar man kanske lita på utvecklaren Larian Studios?

Divinity: Original Sin 2 ska fortsätta harva runt i early access-träsket till någon gång under 2017 då det släpps på riktigt. Den fullständiga versionen kommer ha en hel kampanj, fler kartor till PVP-läget arena mode, ett nytt game master-läge, fler svårighetsgrader och överlag mer material.

Divinity: Original Sin 2 på Steam

Konsumenterna tröga? Utvecklarna giriga? Du verkar inte riktigt ha koll och bara gnäller. I princip alla KS och EA är från mindre firmor som måste balansera ekonomin. Att folk går med i KS och köper på EA hjälper många utvecklare att släppa spel som ann... 17/09 Visst var demo och alpha gratis förr, men det är inte den du köper nu. Du köper spelet. Sen är det väl upp till utvecklaren vem de vill ska ha tillgång till alpha etc. 17/09 Ja och? Det är fortfarande an alpha de säljer... Förr i tiden var dessa gratis, men nu när konsumenterna har blivit så ytterst tröga och utvecklare så sjukt giriga.. 17/09 Grymt bra det lilla jag testat hittills, massor av förbättringar från första spelet. Man ska förstås veta att mycket saknas som röster (de gör det alltid sist, då nästan all quest och text är klar). Origin story karaktärer är ett riktigt bra koncept,... 17/09 Det är inte som att du måste köpa spelet igen när det släpps you know. 17/09 Bättre svar än vad andra mäktar med. Jag skulle kunnat ge det en chans, men tyvärr är engagemanget större än vad jag har plats för med tre barn och heltidsarbete. Det är mitt Everest. 16/09 Jag vet inte ifall du provade det vanliga, eller om det var Enhanced Edition du körde. Men jag tror att det var i enhanced edition som de lade till flera options för just detta problem. Nu var det ett tag sedan jag skapade min sparfil, men jag tror man... 16/09 både divinity och spec sista witcher är tunga spel ju. witcher e guld 16/09 Jag var väldigt fast och förtjust i Divinity: Original Sin ett tag, sen plötsligt tvärförsvann suget. Kanske berodde på att ingen strid längre kändes svår. I synnerhet var det väldigt overpowered med barbartypen. Looten började också kännas själlös och... 16/09 Vill så gärna gilla de här spelen. Köpte första,gillade story och alla funktioner men tyckte combat var så jävla svårt att jag inte orkade fortsätta. Kanske jag som inte greppar rpg combat.. 16/09
Skicka en rättelse