Söndagens #Counter-Strike: Global Offensive-turnering under Dreamhack Open i Bukarest solkades av några mindre trevliga inslag.

Ett par personer i publiken höll upp skyltar med texterna "They are A" och "They Are B" till det ena laget, vilket potentiellt skulle kunna avslöja det andra lagets taktik. Även om det var tänkt som ett skämt visar det en potentiell risk att påverka viktiga matcher med rejäla prissummor i potten, i det här fallet 50 000 dollar (knappt 430 000 kronor).

Vidare ska det ha kastats saker på kommentatorerna, vilket uppges från flera håll. Vi har inte hittat någon film som bekräftar det, men flera kommentatorer och castare berättar om ofoget. Här är några kommentarer om stöket, både från kommentatorer och från Dreamhack-organisationen.

Och turneringen då? Det vanns av polska Virtus.pro som spöade jänkarna Cloud9 med siffrorna 16-9 både på Train och Cobblestone.

Vi får väl avsluta med konstaterandet att snooker är den sista civiliserade sporten. Eller hur var det nu...?

Är du borta eller? Säger bara att du har fel, det påverkar inte spelarna ett piss. Däremot så är det fult gjort och det är bra att dem blev utsparkade. Förstår inte varför du är så jäkla besatt av att ha rätt, Du säger "Du verkar veta bättre än casters"... 20/09 Men lägg ner, hans enda "argument" är: "Teams don't have time to glance into the crowd and read those signs" En sak om det hade varit "enkelriktat glas", men det är det ju uppenbarligen inte. Spelarna kan helt klart fysiskt SE skyltarna. Hela grejen med... 20/09 Enligt Sadokist (caster) så kunde VP inte ha sett skyltarna. https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/53cx0f/vp_fans_have_signs_indicating_which_site_c9_are_at/d7s0umn 19/09 Jag förstår inte varför du la dig i deras diskussion? Sitt ner i båten. 19/09 Jo jag vet men det är ju så dumt :) borde tas bort helt och hållet kan man tycka 19/09 diskussionen handlar om att kaealy är uppkäftig utan anledning och hittar på orsaker för att kunna bete sig som ett svin fastän han inte ens verkar ha läst klart och tydligt vad kleptoman skrev 19/09 Jag sa/du sa...jag ser hur den diskussionen kan hålla på ett tag. Hursomhelst, jäkligt tråkigt beteende under en turnering, det är vi antagligen alla överens om, oavsett om det hänt tidigare eller inte. 19/09 fast på vilket sätt var han ett drägg som ursäktar? han sa aldrig att detta beteende är ok, han sa endast att detta var inget nytt. Du vill bara finna anledningar att vara otrevlig, och nej jag behöver inte fixa mig en kam. Det är inte jag som är ett... 19/09 Om folk försöker ursäkta odrägligt beteende bara för att "det hänt förut", ja det ger mig den fulla rätten att peka ut deras korkade resonemang. Gå och köp dig en kam istället för att komma på ytterligare ursäkter för att ursäkta drägg. 19/09 ger dig fortfarande inte rätten till att bli uppkäftig mot folk 19/09
Skicka en rättelse