#Call of Duty: Infinite Warfare får ursäkta, men mest intressant med Call of Duty: Infinite Warfare är nyversionen av #Call of Duty 4: Modern Warfare som följer med i vissa dyrare utgåvor. Från den här remastered-versionen kan vi nu bjussa på lanseringstrailern, en dryg månad innan spelet släpps. Enjoy.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered ingår i versionerna Legacy-, Digital Deluxe- och Legacy Pro-versionerna av CoD: Infinite Warfare. Priserna börjar i nuläget på 678 kr för pc-versionen och 778 kr för PS4- och Xbox One-utgåvorna. Remastered ingår inte i standardversionerna av spelet, och i nuläget har inget sagts om att den kommer släppas separat. Den som lever får se.

Undra hur mycket arbete de lagts ner på att plocka bort allt som var bra med originalet så som öppna serverfiler, server browser & mod tools. När communityn ber om dedicerade servrar är inte de vi vill ha match-making på dedis. 30/09 Underbart! 30/09 Finns det nån form av matchmaking/ranking/ladders i MW? Är det i så fall "skillbaserad" alltså att man har någon MMR som anvånds för att matcha folk med samma skill? 30/09 Jag svara ju :S Det är de som drar folk. Skulle jag starta 2 servrar var av en va rankad och en var orankad och det inte kommit några moddar till spelet vilken kommer folk att spela på? Jo den som har rank och xp... Och av att folk spelar på den så kan... 30/09 "Klassikern gör comeback." Hur menar ni med klassiker? Om jag tolkar det rätt, menar ni att den är klassisk för att den är omgjord? Jag skulle inte direkt kalla "modern warfare" för klassisk. Däremot call of duty I (2003) och möjligtvis medal of honor... 30/09 Du undvek min fråga och svarade på något helt annat. Jag frågade, varför måste den dedikerade servern vara RANKAD för att du måste kunna ha en community? 30/09 Hmm, ganska ostig trailer 30/09 För det är de som drar spelare... de som bygger community. Är där fuskare så kan man lägga ban. Precis så som det va när CoD4 kom ut. Och har någon manipulerat server så byter man server så enkelt är de. Jag vill ha kontroll över vilken karta jag vill... 30/09 Enda negativa är att återkommande funktioner i perkar som Last stand. Vilket är världens drygaste perk ever. :( 30/09 Promod går att göra utan rankade servrar. 30/09
Skicka en rättelse