Norska #Funcoms onlinerollspel #The Secret World har hittills varit väldigt mystiskt, och vi vet egentligen inte så mycket mer än att det är ett äventyr som utspelar sig i en ockult version av vår nutid. Enligt spelets creative director Ragnar Tørnquist kommer det "inte innehålla utomjordingar eller sci-fi-element", men däremot "magi, myter och konspirationer".

Vi uppmanar er att bege er hit om ni själva vill luska ut mer om den hemliga världen. Den (fiktiva) officiella webbplatsen för småstadssamhället Kingsmouth i amerikanska New England är en av platserna i det kommande spelet, och på webbsajten kan man bland annat läsa om att Bigfoot synts till i området, samt bilder och aktiviteter i stan.

The Secret World utvecklas till Windows och Xbox 360 och saknar släppdatum för tillfället. Hittar du några nya ledtrådar i Kingsmouth? Berätta för de andra FZ-läsarna isåfall!

Ny Kingsmouth-video uppe nu. Finns tillsammans med en intervju på GS: http://www.gamespot.com/pc/rpg/thesecretworld/news.html?sid=6248845&mode=previews 01/02 Båda trailerna finns på FZ, på spelets sida: http://www.fz.se/spel/the-secret-world De släpptes april och september förra året. Det kommer nog fler. 27/01 hmm vet inte om de är någon från FunCom som pratar... men här är iaf en intervju om spelet http://www.youtube.com/watch?v=lowW2PcK6N8 inga lvl's iaf :) bara upgrades :D 27/01 Intressant. :) 27/01 Tyvärr så har FunCom failat konsekvent med allt de släppt efter The Longest Journey. Dessa herrar, Bill Roper och fransmannen Pete Moleuneyx (stava?) kommer jag aldrig köpa något ifrån på release-dagen längre. De har förbrukat mitt förtroende. 27/01 Stadens motto i latin på logo typen är Lux Omnia Vincit= Light Conquers All. Det är i och för sig ett fyrtorn i bilden men tror inte det är den enda meningen med det. Få se om spelet är något att ha har försökt följa detta enda sen jag hörde om det och... 27/01 Saftiga trailers med skön stämning. Ska bli intressant att se vad det blir av det här spelet och om Funcom lärt sig något sen uppstarterna av sina tidigare MMO. / LordDaimos 27/01 Cthulhu fhtang! 27/01 Undrar om Sheriffen, Helen Bannerman, är släkt med Walt Bannerman - sheriffen i Stephen King's "The Dead Zone" hehe. Kingsmouth ligger ju inte långt från King's hemtrakter heller... =P 27/01 Hehe jo verkligen. AoC lät också jävligt bra innan det släpptes. Hade någon annan gjort Secret world så hade man nog varit rätt sugen på det men eftersom man känner Funcom tillräckligt väl så vet man hur detta också kommer bli 27/01
Skicka en rättelse