Markus Persson, kanske mer känd som Minecraft-Notch, återvände idag till Twitter efter en flera månader lång paus och fastän han var frispråkig innan tar de senaste inläggen honom till en ny nivå. Den röda tråden är minst sagt drogliberal där han bland annat förespråkar LSD. Stora mängder dessutom.

När han hans drogliberala inställning blir ifrågasatt svarar han "du borde också testa" och man borde inte låta bli bara för att det olagligt. Snarare bör man enligt Persson läsa på och "ta ett vuxet beslut" gällande narkotika.

Han säger sig själv ha lagt av med hallucinogener för tio år sedan då han kände sig odödligt men ändå tillräckligt skärpt för att "inte utmana den hypotesen". Hans beslut ska också ha sporrats av att efter en dålig tripp "tillbringat en smärre evighet i ett helvete". Vidare riktar han en känga mot alla som ifrågasätter hans förmögenhet.

Kvällens twittrande stannar dock inte vid droger och pengar utan Persson har även åsikter om indiespelsbranschen.

Persson försäkrar han är "0 % hög" när han slänger ur sig allt detta och att det är saker som legat och bubblat länge under ytan, ändå sedan han sålde Minecraft. Och att det var Twitter som som drev honom till "galenskap". Det blir ganska så uppenbart att han inte mår särskilt bra.