#The Division-utvecklaren #Massive räknar med att fortsätta växa, med följden att det nuvarande kontoret – Televerkets gamla mäktiga kåk på Drottninggatan i Malmö – snart är för litet. Därför har man köpt nya lokaler vid Möllan, närmare bestämt ett helt kvarter i korsningen Bergsgatan/Möllevångsgatan.

Planen är att expandera från dagens 400 medarbetare till 550-600 om ett par år, säger företaget till Sydsvenskan. Och det blir åter en tegelbyggnad, något som stod högt på önskelistan eftersom det ligger i linje med många av ägaren #Ubisofts kontor i världen, berättade VD David Polfeldt för Sydsvenskan i våras.

Massives mäktiga kontor på Drottninggatan räcker snart inte till.

Polfeldt säger att Massive kommer vara det enda företaget i de nya lokalerna. I dag sitter ett 20-tal småföretag där, som alltså kommer behöva flytta på sig. Spelstudion #Tarsier är en av dessa, men enligt Polfeldt för Massive en dialog med dem för att lösa flytten på bästa sätt.

Massives planerade personalökning kan förstås innebära att man planerar för nya, storskaliga projekt vid sidan av The Division (som man av allt att döma inte har några planer på att överge på ett tag). Ett nytt #Ground Control eller #World in Conflict skulle förstås smaka bra, eller ser du hellre något helt nytt?