EA tjuvstartade det tidiga smakprovet av #Battlefield 1 redan igår kväll men så länge du inte kört slut på dina tio timmar finns det möjlighet för krigiskt samkväm i afton. Geeks Gaming rivstartar spelsäsongen med att lira Dices tolkning av första världskriget från klockan 19:00 och undertecknad ska försöka göra er stolta.

Om du är sugen att delta gör du enklast i att hoppa in på Geeks Gamings Teamspeak-server för att synkronisera anfallen med andra. Det finns inga krav på röstkommunikation så det går bra att bara panga.

Om du hellre låter oss göra grovjobbet kan du såklart vara delaktig genom vår Twitch-stream där du får se vad spelet har att erbjuda och hör oss snacksaliga soldater.

Tävla med Geeks Gaming och Asus ROG

För att fira den officiella invigningen av Geeks Gaming och premiären för Battelfield 1 blir det dessutom en riktigt påkostad tävling för alla stream-tittare. Under kvällens sändning kommer värden Lars "Lan" Levin att visa mystiska skärmdumpar mellan rundorna. Uppdraget är kort och gott att lista ut vilket spel det gäller.

Känner du igen skärmbilderna? Skicka in ditt svar i formuläret nedan och ta chansen att vinna gamingskärmen Asus ROG Swift PG248Q till ett värde av 4 999 kronor. Den som först listar ut vilken speltitel det gäller kammar hem tävlingsvinsten, men tänk på att du bara får ett försök. Lycka till!

Fyll i svaret i tävlingsformuläret hos SweClockers och invänta resultatet. Tänk på att du bara får ett ensamt försök, så välj ditt svar med omsorg!