De första intrycken från #Battlefield 1 levererades i onsdags. Allas vår @12 Calle Johansson-Sundelius rapporterade då om ett nytt spelläge som kan pensionera conquest, och om en lovande singleplayer-kampanj med #Bad Company-vibbar.

Vad han däremot inte berättade var att det är möjligt att spela en liten del av kampanjen som... nutida släkting till dinosaurierna. Eller mer specifikt: som brevduva.

Hur fredens symbol hanterar det blodiga första världskriget tänker vi inte försöka förklara, du får se själv.

knappast. brevduvor spelade en viktig roll i första världskriget och det finns dessutom ett spelläge i bf1 som heter war pigeons. detta är väl bara ett sätt att få in brevduvorna i kampanjen. 15/10 Så ska jag också göra. Det första DLC-tillägget släpps i mars 2017, så jag känner att jag gott kan vänta ~5 månader medan jag håller ögonen öppna efter någon bra prissänkning på Premium Pass. 15/10 Lite för mycket uncanny valley på filmsekvensen, tycker jag. 15/10 Kan inte svara för hela spelet men av dom 8 timmar jag spelat på Play First-trial så är spelet lätt värt ett köp. Det tar fortfarande mot att lägga fullpris på spelet + season pass så jag ska skaffa basspelet sen season pass under någon rea. 15/10 Körde några timmar igår genom ea access, suez på conquest kan ju vara det tråkigaste nånsin, fyfan vilken skitkarta! Amiens älskade jag däremot, hoppas på fler av den kalibern. När spelet släpps med endast 9 kartor vill man inte att nån ska vara dålig.... 15/10 Det var det första jag testade. Det fanns något gammalt flygspel där man bland annat kunde spela duva, och skulle bajsa på folk. Eller brandhelikopter. Som jag tolkade det, och som inte syns i videon, är att duvan flyger tillbaka åt det håll man kom ifr... 14/10 Vart är alla fordon? Soldater som är nere på marken och slåss? Är detta en ofärdig version? Beta? Enda man ser är ruiner och rökmoln uppe i luften. Och stridsvagnen har 4-5 st tyska soldater över sig och de är redo att dö? Borde vara iallafall en 20+... 14/10 Skulle detta vara med i Bad Company så skulle säkert Haggard skjuta ner fågeln. Måste säga att det var väldigt fint, men samtidigt mörkt och ledsamt. Bilden av ett krig från ett annat perspektiv. 14/10 En homage till Operation Flashpoint kanske? Där blev man en mås när man dog i multiplayer och det inte fanns några soldater kvar att "ta över" (och slumpmässigt om man hade en crackad version av spelet som ett alternativt kopieringsskydd). 14/10 Tråkigt att dom visar alla höjdpunkter och påskägg innan spelet är släppt. Minns att bf3 kampanjen var lam för alla häftiga delar var uppvisade sedan tidigare :/ 14/10
Skicka en rättelse