#Overwatch-utmanaren #Battleborn från Gearbox har sedan starten dragits med dåliga försäljningssiffror, vilket fått många att tro att spelet kommer gå över till en free-to-play-modell. Huruvida detta stämmer eller inte är okänt, men Gearbox har uppenbarligen inte gett upp på spelet riktigt än.

Nu släpper det den första av fem planerade expansioner med namnet Attikus and the Thrall Rebellion. Expansionen består av en ny kampanj som går att spela igenom och följer med spelet season pass, men går även att köpa separat.

Kolla från 1:58 https://www.youtube.com/embed/FElmjlzdSSM :D 15/10 Ja, hur kan man jämföra och se likheter mellan spelen som båda är moba-influerade fps med snarlika hjältar? Det vore ju som att jämföra Heroes of the Storm med League of Legends eller Dota 2. Finns ju inga likheter mellan de spelen. Eller? 15/10 I overwatch så kan du välja gubbar under matchens gång, om det inte mobawatch osv... i overwatch finns det inte minons utan spelar mot spelare. I overwatch har du inte gear som du väljer att ha för få något boost. Overwatch är en ripoff av teamfotress.... 15/10 Visst är spelen olika i spelsättet men utförandet är väldigt likt. Finns tex gott om hjältar som i stort sätt är likadana vad gällande yttre design, karaktärer, egenskaper, ultis osv. - Sniper med pilbåge - CoD soldat med autoaim - Robot som blir en sto... 15/10 VM-finalen i pingis eller VM-finalen i badminton hade varit en rättvis jämförelse. 15/10 Jag kan inte bestämma mig om jag ska se vm-finalen i pingis eller gå på bio. Potatis som potatis liksom. 15/10 Free to play skulle vara bra för det här spelet. Jag hade rätt kul i betan, men inte tillräckligt för att vilja öppna stora läderplånkan. 14/10 Tycker lite synd om dom, ingen spelar spelet men dom måste fortfarande leverera alla dessa expansioner då folk köpt "Season Pass" som lovar dom. Första fallet jag märkt då ett Season Pass är något negativt för skaparna och inte konsumenten. 14/10 Verkar som att poängen flög rakt över huvudet på dig. Läs inlägget igen. Att de konkurrerar har, en än gång, inte särskilt mycket med gameplayet i sig att göra. 14/10 Spelet är släppt till konsoler också och verkar som om spelarbasen är mycket större, vilket inte är ovanligt. Om vi tex. tittar på Battlefront så utgör PC spelarna lite mer än 10% av totala spelarbasen vilket inte är speciellt mycket. http://swbstats.co... 14/10
Skicka en rättelse