För ett tag sedan öppnade en mystisk sajt som visade sig handla om en remaster av klassikern #Duke Nukem 3D från 1996. Nu har Duke Nukem 3D 20th Anniversary Edition World Tour släppts.

På innehållsförteckningen hittar vi bland annat nya oneliners från Dukes röstskådespelare Jon St. John, samt åtta nya banor från spelets ursprungliga designers Allen Blum III och Richard "Levelord" Gray. Läs mer på Steam och spana in lite gameplay nedanför.

Knappast en remaster. I princip "samma remaster" som släpptes till 360'n och div. andra format för flera år sedan. Men men.. kan dom tjäna in lite pengar på att släppa samma spel igen och så länge folk köper det, kör i vind. 17/10 Cod4 är en klockren remaster och ingen remake. De har uppat en del texturer, modeller samt förbättrat saker som ljussättning, men de är ingen remake, dvs. att man byggt om spelet på nytt, exempel på sådan är tex RE1 remaken från 2002. (Klockrent exempel... 16/10 Verkligen inte. Megaton Edition gjorde ett mycket bättre jobb, men det går ju inte att köpa längre. 16/10 Inte i närheten av att få bli kallad "remastered" enligt min mening. 15/10 2. nåt nytt vapen och bättre lightning fanns det så vitt jag vet. minns inget mer :p 15/10 det är uppdaterat nog att ge exakt samma känsla som det gjorde back then, men dom har inte direkt förbättrat något. detta e ju om man vill köra genom nukem i nutid bara helt enkelt 15/10 gillar det där "krymp-geväret", så jädra kul när man spelade mot en kompis och en av oss fick in en träff med den. fick springa som fasen om man blev träffad medans man försökte stampa som skjutaren. :D Genialiskt enkelt och förbaskat kul. 15/10 Remaster är det väl om man rört koden och paketerat om spelet. Remake är det om man gör en helt uppdaterad version av ett gammalt spel. Dock är väl gränsen mellan remaster och remake rätt flytande i en del fall. T.ex är CoD 4 Remaster nästan helt och... 15/10 Alltså vad är det som är "remasterd"? det ser ju och låter för fan precis likadant nu som då!? 15/10 Efterlängtat! :D Skulle inte vilja kalla det för remaster, men välkommet tillskott till ps4! Come get some!!!! 15/10
Skicka en rättelse