Låt oss vara ärliga: hur mycket krigsspelen i AAA-format än försöker så lyckas de ytterst sällan förmedla en gripande story. Om #Titanfall 2 lyckas nu när spelserien för första gången får en singleplayer-kampanj återstår att se. Ett par veckor återstår innan vi kan uppleva den, men redan nu får vi ett smakprov via en trailer.

Spelet utspelar sig fem år efter första #Titanfall. I huvudrollen hittar vi en vanlig soldat som helst av allt vill bli en pilot (det finaste man kan bli inom militären) och som senare skapar ett särskilt band till en titan.

Och för min del att utveckla... :P Finner att spel som League of Legends och Overwatch är lättast för mig att plocka upp då det handlar om ett par rundor, mycket nöje på kort tid. Lördagar (och ibland Söndagar) så passar ett story-tungt spel men annars... 16/10 Jag går mot strömmen o säger att detta ska bli så jä**a kul att få lira. Det som hintades i ettan med frontier sagan som nu militia börjar vinna lite mer "mark" i ska bli kul att få utrett i singleplayern. Det finns så mycket mer lore i spelet bara man... 16/10 Sluta förboka spel, har ni demens eller? Bara sluta, vänta tills de kommit ut. Annars blir det sånt jäkla gnäll när det kommer ut "Utvecklarna ljög för oss wää wää" Så snälla. Bara lägg av. 16/10 Hehe, ja. Fast det mesta av tiden går ändå till att skriva, inte spela. :) 16/10 Spela är väl också ett jobb för dig? =) 16/10 Det är ju sjukt mycket stora, tidskrävande spel som släpps nu. Jag har kommit uppskattningsvis halvvägs genom Mafia 3 och snart är det dags för Battlefield 1, i en vecka innan Titanfall 2 släpps. Nånstans däremellan ska jag även hinna med att köra Shado... 16/10 Jag trodde det bara var jag men tydligen är det något pågång om det är fler som känner detsamma! (eller så råkar vi alla bara bli gamla?) Har t.om gjort en lista på spelen jag är intresserad av att vara aktiv i. Nästan ett schema, för att bestämma vad... 16/10 Ja, det får räcka med spel nu. Jag är småbarns-hockey-förälder. Mitt schema är fullt från 06.00 till 21.00 7 dagar i veckan. Låt mig få spela BF1 i lugn och ro några minuter per vecka. 16/10 Hatade betan, så blir inget köp. 16/10 Har fullt upp med spel men köper nog detta på rea i framtiden. Får bli BF1 och CoD IW som nya tillägg i höst i stället. 15/10
Skicka en rättelse