Med moddar kan man göra lite vad man känner för. Till exempel modda in en amerikansk brottare istället för drakarna i #The Elder Scrolls V: Skyrim.

Något mer ambitiöst än så blir det med modifikationerna Skywind och Skyblivion som ämnar uppdatera hela #The Elder Scrolls III: Morrowind respektive #The Elder Scrolls IV: Oblivion till Skyrim-motorn. Eftersom arbetet sker ideellt går det långsamt, men inte utan noterbara kliv framåt. I två nya filmklipp kan vi se hur det går för respektive projekt. När du sett dem går det att läsa mer om projekten på officiella sajten.

Är sjukt sugen att återuppleva Morrowind men är lite rädd att de dummat ner spelet till Skyrimnivå med fast travel, enemy scaling och kompass som pekar ut vart man ska. 18/10 Skywind ser ju fantastiskt ut. Hoppas bara det blir färdigt någon gång. Skyblivion ser ju snarare sämre ut än Oblivion. Sheogorath i shivering Isles såg rent bedrövlig ut. 17/10 Är inte insatt men den nedre videon var snygg 17/10 När jag ser Skyblivion tänker jag att jag får bättre utseende och rikare gameplay om jag installerar Oblivion med ett gäng moddar. :P Skywind däremot ser jag fram emot. :) 16/10 Skyblivion ser sämre ut än ett ordentligt moddat Oblivion. Övergår mitt förstånd varför man väljer att lägga ner hundratals timmar på ett sånt projekt. Skywind finns det åtminstone nån slags poäng med, även om det så klart också kommer överges i ofärdig... 16/10 De slår ihopa spelen - jag ser inga problem med det. Nu är det ju faktiskt moddare som gör det och inte betalda människor, i mina ögon gör det rejäl skillnad :) Sen för min del är det gameplay > grafik och inte tvärt om :) 16/10 Göra en remake med grafik som ser ut att vara från 00-talet:)? 16/10 Oblivion är min bästa spelupplevelse. För mig var det dess vackra harmoniska fantasymiljöer kombinerat med dess annars så kontrastrika mörka stämning och mystik som gjorde spelet så unikt. :) Tror inte att en skyrimgrafik, som enligt mig ofta är så grå... 16/10 Tänkte mest på alla mods gjorda pre-enhanced version då dvs. :) 16/10 Enligt Bethesda så ska mods fungera till nya Skyrim. Blir nog tom lättare för många att modda nya skyrim då det är i 64bit. 16/10
Skicka en rättelse