#Battlefield 1 har inte släppts officiellt utan befinner sig i en begränsad testperiod via Origin Access. Vilket inte hindrat fusktillverkarna från att skapa och släppa verktyg som kan ses som digital doping. Minst sagt.

PC Gamer rapporterar att både wallhack och aimbot används på servrarna, vilket bidrar till tråkiga matcher som den i filmklippet nedanför.

Fuskaren i klippet blev senare bannad och man ska kanske inte dra för snabba slutsatser angående spelets tillstånd innan det ens släppts på riktigt.

Har du råkat ut för mycket fusk när du testat Battlefield 1?

Kört Battlefield sen början och fuskare finns det gott om allramest i början. Jag har träffat på flest i BF 3 utan tvekan. Flest verkar det vara på PC. Motåtgärderna tar ju alltid ett tag att få ihop, men tycker nog att DICE tar fuskandet på största all... 21/10 Nämn ett spel som är 100% hacker fritt... Tänkte väl.. Du kan inte bojkotta ett spel pga fuskare, för de finns i alla spel. 19/10 Tyvärr så kommer admin's inte kunna kicka/banna, i alla fall inte från start och knappast sedan heller om swb gäller som förlaga, https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/28636/bf1-servers-thread-for-discussion-of-server-rentals-and-settings Det... 17/10 Helt riktigt, då kanske vi skulle få ett slut på dårskapen! Fattar inte poängen med att fuska alls. En sak om ett spel är buggat vid nått tillfälle , Exp, man komr inte loss för att man har fastnat på en osynlig pryl. Då kanske man kan kringgå den med... 17/10 Eftersom det bygger på samma motor som SW:B, där det dräller av folk som fuskar, så förstår jag inte hur folk kan bli förvånade av att det redan fuskas i BF1. Pratade med en av utvecklarna på DICE om just detta under Star Wars Celebration London i somma... 17/10 Knappat jag vill erkänna hur många timmar jag har :) men jag har 1500 timmar i bf4 och har stött på många fuskare, svårt att säga hur många men säkert 40-50 st. Jag anmäler alltid och så sparar jag deras profil som bokmärke. Går man tillbaks och kollar... 17/10 Haha, visste att det här skulle röra upp känslor. Tycker inte man stöter på fuskare tillräckligt ofta för att det ska vara värt att ens bli så upprörd. Tror dessutom många uppfattar det som mer fuskare än vad det verkligen är. Är nog mer dålig nätkod,... 17/10 Fattar inte hur man kan märka av fusk när det är sånt virrvarr av händelser och intryck :O 17/10 Jävla nollor 17/10 Samma här, pallar inte att spela mot folk som inte fuskar! 17/10
Skicka en rättelse