Avtäcks #Diablo IV på Blizzcon? Redan i somras drog spekulationerna kring #Blizzard visar upp på sin mässa igång. En av de mer långtgående tolkningarna kretsade kring den fyrsididga rollspelstärningen D4 som fanns med i en goodie bag vissa som köpt biljett fick.

Samma människa har nu kikat i spåkulan igen, och i en uppdaterad Youtubefilm redogör han för hur Diablo-monterns storlek på Blizzcon genom åren kan ses som ett tecken på Diablo IV:s existens. Alternativt en nyversion av #Diablo II, eller en #Diablo III-expansion eller något relaterat till att #Diablo snart fyller 20.

För att bli lite mer konkret: de senaste veckorna har Bill Roper och David Brevik setts på Blizzards kontor. Roper var tidigare chef på Blizzard North och Brevik projektledare för Diablo 2, och att två avhoppade medarbetare besöker företaget ungefär samtidigt, bara veckor innan ett stort event och samma år som spelet fyller 20, lär inte vara en slump. Men frågan är om visiterna betyder något mer än att två kända namn säger hej inför seriens 20-årsfirande.

Blizzcon 2016 äger rum den 4-5 november. Var så säker på att FZ rapporterar om det blir några tunga nyheter.