Men inga toppbetyg än.

Recensionsembargot för #Battlefield 1 lyfte klockan 12 i dag, och FZ slängde då upp en första recension av spelet. Men eftersom spelet släpps för en större grupp människor först i morgon (till de som köpt digital deluxe-utgåvan) väntar vi med att sätta ett betyg tills vi hunnit spela det under hård belastning. Betyget kommer därför senare i veckan.

En rad andra speltyckare har dock betygsatt Battlefield 1 direkt. Det samlade mottagandet är riktigt varmt. Hos Metacritic ligger snittet (en sammanlagd poäng som räknas fram genom att Metacritic samlar in och översätter recensionsbetyg till en 100-skala) för närvarande på 90/100 för pc-versionen (fem recensioner) och 83/100 för Xbox One-versionen (12 recensioner). PS4-versionen har för få recensioner för att få ett snittbetyg där. Hos konkurrenten Opencritic.com snittar spelet 86/100 efter ett 20-tal recensioner.

Värt att notera är att vi ännu inte sett någon som förärat Battlefield 1 högsta betyg, trots att flera antyder att det är ett av de bästa Battlefield-spelen. Å andra sidan är 4/5 och 8/10 de lägsta betygen så här långt, så snittet lär ändå inte bli lågt.

Här är en handfull recensioner:

Jag förstår precis vad du menar. Jag minns tiderna då fingrarna gjorde ont. I nutid är vi på en annan platta, bättre än så här blir det väl inte. Däremot tyckte jag att fordon var svårstyrda under betan iaf. Kanske bara jag som tyckte det. 19/10 Köpte nyss, spelade prologen och GOD DAMN! Jag som tyckte nya Doom var snyggt. Oj oj vilket spel! DICE ni är kung! :D 18/10 Har tyvärr inte kunnat testa än. För mig så står det bara ''Förbokning misslyckades''. Har även fått ett mail där det står ''Det är något problem med din beställning'' Har fått ett kvitto på mitt köp, men när jag tittar på mitt konto så ser jag inte att... 18/10 Tycker själv att det är en fullträff :) Har själv följt serien ända sen Codename Eagle och spelade en hel del klan-lir under Battlefield 1942 tiden. Tycker det har känslan från BF1942 tillsammans med förbättrade mekaniken från dem nya. Det är ju nu tex... 18/10 Jag vill ge extra kredit till DICE som har lagt ner så mycket focus på ljudet i sina spel, och framförallt i BF1, så puss på er vid DICE 18/10 Hoppas det inte är höga poäng enbart på grund av hipster singleplayern. Det är helt klart något nytt, men absolut inget speciellt. Blev less multiplayern och gjorde återköp vilket redan gått igenom, förväntade mig för mycket och betalade där efter. Ska... 18/10 True story som man säger. :) 18/10 De har lyssnat på de som de vill lyssna på och byggt det spel de vill. En del av oss saknar tyngden i spelen. Efter BF2 valde man att "glätta" spelen. Göra dem mer arcade. Idag sitter ingen och trycker hårdare på tangentbordet eller tar i så joysticken... 18/10 Det är nog en hel del som säger si, och en hel del som säger så. Att lyssna på alla är omöjligt. 18/10 Det här kan inte vara mer Battlefield. Dom har lyssnat på oss och gett vad vi önskade. Konstigt nog är vi aldrig nöjda. 17/10
Skicka en rättelse