Co-op-slaskaren #Killing Floor 2 har befunnit sig i early access sedan april förra året. Den som inte tål det formatet kan glädjas över att spelet inom en relativt snar framtid lanseras på riktigt, närmare bestämt den 18 november.

En version kommer även till Playstation 4 Pro. För att se den varianten i skarpt läge i 4K-upplösning är det bara att rikta blicken mot klippet nedanför.

Har ingen 4K ändå hehe men inväntar en schysst inbytesdeal nu då för Pro :) 18/10 Du har helt rätt. Såvitt jag förstått kommer många utvecklare köra på en 1080p med 60 fps och/eller snyggare grafik. 18/10 Spelet har kommit riktigt långt nu köpte det förut när dom släppte early acces och då var det jätte dåligt inte värt det men nu idag är spelet helt underbart riktigt skoj massa maps och en himla massa inofficiella maps kom in på en server som hade alla... 18/10 Där satt den! Haha Men förresten är jag helt fel ute i att tänka att Pro kan skapa mer flyt och kräma på i 1080p? snarare än köpa för att hoppa upp till 4K, en upplösning som jag inte skulle köpa en Pro för direkt. 18/10 Sega does what Nintendon't! 18/10 Tyvärr är det förmodligen så det ligger till. Lite samma som way back när man skulle ha 16 bitar, 32 bitar och 64 bitar trotts att få vet innebörden men mer är per definition alltid bättre, eller hur ;) 17/10 Det är nog lite så att 4K är extremt lätt att promota, 4K har blivit ett sånt där inneord som alla känner till. Skulle jag fråga min far som är 70 och ointresserad av spel/teknik så skulle han ändå veta att det är något som "man ska ha, om man vill ha... 17/10 Alltså som bäst lika bra som ett 970... (källa sweclockers prestandatest i olika spel) Jag fattar att det alltid är en kostnadsfråga men tycker det är sanslöst onödigt att lägga krutet på 4K, särskillt när det kommer till konsoler än bättre grafik. 1080... 17/10 Jag har för mig att jag läst att det ska vara något åt RX 470-hållet. 17/10 Vet någon vad det är för grafikkort i PS4 Pro? Får känslan att det ändå behövs kompromissas en hel del med texturer och FOV för att nå en spelbar framerate i 4K-upplösning. Edit: Med tanke på hur krävande det är på en PC att uppnå en hyfsad framerate i... 17/10
Skicka en rättelse