Två veckor innan Blizzcon-mässan spekuleras det vilt kring vilka storartade tillkännagivanden som kommer göras. #Diablo IV har varit på mångas läppar, inte minst sedan både David Brevik och Bill Roper, två viktiga figurer för spelseriens uppkomst, nyligen besökte sin forna arbetsgivare #Blizzard.

Men nu avfärdar båda allt som smickrande spekulationer. Ingen av dem arbetar med ett nytt Diablo, och det verkar inte som att de kommer göra det på ett tag heller.

Diablo IV kan givetvis vara i görningen även utan dessa båda veteraners medverkan. Ryktena tog fart på allvar i somras, efter att folk som köpt biljett till Blizzcon fick en goodiebag med en feltryckt så kallad D4-tärning, ur vilken man med lite god fantasi kunde utläsa datumet för årets Blizzcon. "Rätt datum + D4-tärning = DIABLO IV!" löd tankegången.

Hur det blir med den saken vet vi när tvådagarsmässan rullar igång i Kalifornien den 4 november. Men någon form av hyllning till 20-årsjubilerande Diablo-serien känns sannolik, och skulle kunna förklara Breviks och Ropers besök hos Blizzard.

Det har i övrigt spekulerats kring #Warcraft IV, en till #Diablo III-expansion, remakes av #Diablo 1 och/eller #Diablo II. Vi lär få se någon form av nyheter kring mäkta populära #Overwatch, kanske också till #Heroes of the Storm, #Hearthstone och möjligen till #World of Warcraft. Mest överraskande vore kanske något helt nytt.

Om du fick bestämma ett spel Blizzard ska göra, vilket skulle det bli?