Efter två #Red Dead Redemption-doftande bilder på två dagar lutar det åt att #Rockstar tänker avtäcka något Red Dead-relaterat inom kort, gissningsvis en Redemption-upppföljare som vi i brist på bättre namn kan kalla #Red Dead 3.

Nu kommer uppgifter om att spelet kommer avtäckas med en trailer inom en väldigt snar framtid, eventuellt på torsdag. Uppgiften kommer från Hugh Langley, tidigare på Techradar, och det intressanta är att hans källa är densamma som i våras ska ha verifierat att en läckt karta från Red Dead 3 var äkta. Det är givetvis ingen garanti för att de senaste uppgifterna om en Red Dead 3-trailer på torsdag stämmer, och Langley skriver att det inte är spikat att trailern lanseras just på torsdag. Men i väntan på tydligare besked från Rockstar själva kan uppgiften vara intressant att spekulera kring.

När vi ändå är inne på Red Dead-uppföljaren: domänen reddeadonline.com registrerades av Rockstar-ägaren #Take-Two Interactive i augusti förra året. Med tanke på framgångarna för #GTA V:s multiplayerdel GTA Online överraskar det föga. Särskilt inte om man tänker släppa ett Red Dead 3 och tjäna pengar på mer än själva spelförsäljningen...

Nåväl. Källan tilll spekulationerna är två nya bilder Rockstars Twitter-, Facebook- och Instagram-konton. De släpptes klockan 15:00 i måndags och tisdags. Ny lucköppning om en dryg timme.