Vi vet inte om det är mörkret, eller om svenska utvecklare bara är allmänt tok-i-borta. Spel som #Goat Simulator och #Clustertruck visar i alla fall att det inte finns brist på humor i spel. Nu ansluter sig #Lance A Lot till gänget.

I #Lance A Lot är du en riddare som rider på en raket och ska peta ner andra riddare med din lans. Det ser lika galet ut som det låter. Om svenska Rocket Hammer skapat ridderlig magi, vet vi inte, men lanseringstrailern är i alla fall hysteriskt rolig.

Fortsätter nog med Gang Beasts istället. 20/10 Multiplayer innefattar alltid flera datorer, vare sig det är local (LAN) eller online. Flera spelare på samma dator är [local] co-op eller vs, beroende på typ av spel. Split screen är bara ett sätt spelarnas skärmbilder visas på. 19/10 Nej, det är inte split screen, det är SHARED screen. Vad får er att tro att utvecklarna skulle vara så korkade att dom gör split screen för den här typen av spel? En enhetlig vy är det enda vettiga när banorna är så små. 19/10 Jag förstår vad du menar, och jag tycker också att få saker klår mp i samma rum. Missade lite med formuleringen sist. Jag menade att spelet var på väg att köpas av mig, men det blev inget så fort jag såg att det bara fanns stöd för local mp/splitscreen.... 19/10 Jag skrev lite mer först men mobiltelefonen fuckade upp texten på nått sätt men han skrev att spelet dog och det vill jag verkligen inte påstå att ett spel gör för att det saknas online mp 19/10 Du vet om att ditt svar inte direkt är ett svar på det du citerade va? Att du tycker att local mp är bättre än att ha riktigt multiplayer, och känner behovet av att utannonsera din åsikt som fakta, är ganska irrelevant till vad han sa. :P 19/10 Jag misstolkade också. Lokal multiplayer för mig är LAN-multiplayer, medan online-multiplayer är WAN-multiplayer. tycker splitscreen-multiplayer hade varit en bättre beskrivning 19/10 Undrar om Nintendo stänger ner spelet. Deras Zelda 2 boss är ju rätt lik.. -raket, men den svävar ivf.. 19/10 Nää det är väl Local Area Network (LAN) Multiplayer? Jag står fast vid att endast Local Multiplayer är på samma enhet. :) 19/10 Bara förbannad över att det inte finns riktig multiplayer. Gud så mycket sales de tappar genom att bara göra det möjligt att spela med vänner i samma rum. "Why not both"? Förstår inte anledningen. Hade jätte gärna köpt OCH haft as kul med spelet online... 19/10
Skicka en rättelse