Första genomspelningen kan ta timmar.

#Doom 2:s modvänlighet sparkade igång kreativiteten hos många på 90-talet och jag minns hur vi satt på skolrasterna och ritade upp nya banor. Än idag är det få spel som ger dig lika mycket verktyg att skapa eget material med men att någon lägger 300 timmar på en enda bana är idag hyfsat ovanligt.

Moddaren Ben Mansell ville dock förverkliga en idé han haft under lång tid och resultatet blev Foursite, en gigantisk bana uppdelad i fyra sektioner. Enligt ett Reddit-inlägg är detta hans första bana och inlärningskurvan var ganska brant. Reaktionerna har än så länge varit övertygande positiva och du kan se banan spelas igenom i klippet nedan. Eller tanka hem den och börja kötta på en gång.

Det är en grym karta, här är originaltråden på Doomworld: https://www.doomworld.com/vb/wads-mods/91106-released-my-first-map-foursite-a-new-4-in-1-design-now-with-video/ 19/10 Lugn nu Sheriffen. Jag (och säkert de flesta andra) tolkade inte alls nyheten på det viset. Det är ingen idiotförklaring eller knasigt av honom. Det är väl snarare att han gjort något coolt och man vill visa upp hans verk. 19/10 Hmm, den här banan + brutaldoom lär ge en några trevliga timmar :D 19/10 det här ser riktigt bra ut, kollade iofs bara 8 min men bra stämning, intressant design och väldigt levande areas so far... kanske blir att plocka fram och installera igen... men då kommer man ju bli sugen och lägga tid man inte har på att spela igenom... 19/10 Ja men hur många banor tar över en timme att klara när man har gjort banan själv? Den är ju som ett helt Doom spel.. 19/10 Överreagera much? :O Det är väl ingen som har gjort sig lustig över karln och hans banbygge? 19/10 Har Doom serien på min backlog. Kommer jag ihåg så blir det en titt på den. 19/10 JA, det är ju mängden timmar på en enda bana och att den är väääldigt stor som är grejen. 19/10 Läste du ens artikeln? Det enda som sades var att det inte var så vanligt att folk spenderar 300tim på en enda bana. Folk brukar mer istället lägga ner tid på att göra flera banor. 19/10 Äh... En del bygger lego, modellfartyg, dominobrickor... Andra moddar en bana! Känner alltid en viss idiotförklaring av datorhobbyn när såna här nyheter, både på Fz och annars presenteras som nåt "oj vad knasigt". En hobby är väl en hobby och att en hob... 19/10
Skicka en rättelse