Standardversionen av #Battlefield 1 släpps i övermorgon. Om du funderar på att driva BF1-server blir det möjligt när #EA och #Dice sjösätter sitt Rental Server Program i november. Det står också klart att pc-servrar blir betydligt dyrare att hyra.

Pc-servrar kostar ungefär 50 procent mer än servrar för PS4 och Xbox One, framgår av den nysläppta prislistan. Månadshyran för en pc-server är 43 dollar, och 27 dollar på konsol, och för ett helt år får du betala 300 dollar för en pc-server och 200 för en konsoldito.

Det framgår inte varför pc-servrarna har högre hyrpris. EA berättar att man numera själva sköter servrarna istället för att hyra in tjänster från externa företag, men om det påverkar prisskillnaden mellan pc och konsol är oklart.

Så här mycket kostar det:

PC

  • 1 day: $2.99

  • 7 days: $11.99

  • 30 days: $42.99

  • 90 days: $99.99

  • 180 days: $149.99

PLAYSTATION® 4 / XBOX ONE

[ul]
[li]1 day: $1.99[/li]

[li]7 days: $7.99[/li]

[li]30 days: $26.99[/li]

[li]90 days: $64.99[/li]

[li]180 days: $99.99

[/li]
[/ul]

Och nej, det blir ingen mjukvara för att driva fristående dedikerade servrar hemifrån garderoben.

FZ har spelat Battlefield 1 utförligt den senaste tiden, och vi har skrivit vad vi tycker så här långt. En recension med betyg läser du senare i veckan.

Tack till f0rsakn för detta #nyhetstips!
Ja, faktiskt.. eftersom det finns massor utav företag som är mycket värre än EA. Men så är det med den nya ADHD-generationen. 20/10 [quote=Dominus] Vet inte vad gridiga är, men är du förvånad över att ett företag vill tjäna pengar? Isåfall har jag något att berätta för dig, de flesta företag som finns idag vill tjäna så mycket pengar som möjligt, är de också "gridiga" enligt dig?... 20/10 Vet inte vad gridiga är, men är du förvånad över att ett företag vill tjäna pengar? Isåfall har jag något att berätta för dig, de flesta företag som finns idag vill tjäna så mycket pengar som möjligt, är de också "gridiga" enligt dig? EA är inte mer "gr... 20/10 Har du aldrig hört talas om gridiga EA games? 20/10 Ja nu går vi väl utanför Battlefield 1's ämne här. Just sådana där verktyg som har gjort Mw2 till skit. Jag vart kickad för jag var för bra hänt flera gånger, kickad för nånting som jag hade rätt till och hostern ut ägd, då blev hen så arg så jag kickad... 19/10 fybubblan vad orättvist. 19/10 Det vet jag inget om då jag har aldrig spelat ett CoD spel I hela mitt liv. Däremot så har alla klassiska multiplayer spel som jag spelat alltid gett en samma kontroll över en privat match som på en dedikerad server. 19/10 https://forums.battlefield.com/en-us/categories/battlefield-1 Missat det ovan faktiskt, Lite "grunda" i forumaccessen till fulla släppet 21/10 ser det ut som :) eller? ;) 19/10 Sen är folk dumma nog att hyra servrar.. Sluta med det så kanske man får ser de återgå till att folk kan hosta privat istället. 19/10 https://xifon.eu/mw2sa/ Jag och mina kompisar körde ALLTID med mw2sa igång. För någon av oss blev med största sannolikhet host. Skulle det komma in ett mentalt kalhygge så skickades han iväg illa kvickt. 19/10
Skicka en rättelse