Skånska #Frictionals skräckladdade #Amnesia-serie kommer till Playstation 4 i november. PS4-versionen släpps som en samling med titlarna #Amnesia: The Dark Descent, dess expansion #Amnesia: Justine samt #Amnesia: A Machine for Pigs.

#Amnesia: Collection är i nuläget en PS4-exklusiv release, och det blir första gången spelserien släpps på konsol. Den 22 november blir det premiär. Om du vågar.

Sorry, var otydlig. Jag menar mer om spelen finns på Xone. De har väl kommit tidigare? 20/10 Stod i nyheten att detta är i nuläget exklusivt för PS4 20/10 Vänta nu. Är något av dom här spelen för mig? Hur ska ni kunna veta det. Jag blev skiträdd för Doom 3. Dead Space vågade jag inte fortsäta med men... jag är så jäkla sugen på att ge mig på ett riktigt skräckspel. Vilket ska jag välja? Obs jag har Xone... 20/10 The dark descent är förbannat mycket bättre än A machine for pigs. Det känns som om utvecklarna The Chinese room fokuserade mer på jump scares där. I The dark descent bygger du upp din egna skräck istället..... Ofrånkomligt. Amnesia - The dark descent... 20/10 Bra spel. Inget att klaga på. Kul att de kommer till konsol. 20/10 Om du är ute efter bättre grafik satsa på grisarna, ditt val. Dock tycker jag att grafiken är väldigt lik i båda spelen. I mitt tycke lägger jag mer vikt på story än grafik oavsett spel. 19/10 Skulle va skoj att testa i VR:D 19/10 Ok, tack för tipset. Har kollat på YouTube angående Dark Descent och tycker grafiken verkar vara rätt så gammal, imo. Faktiskt därför jag valde det nyare Amnesia spelet. Har läst recensioner som dock säger att det första spelet ska vara bättre. Vi får... 19/10 Amnesia: The Dark Descent > Amnesia: A Machine for Pigs Jag tycker personligen att du ska satsa på att lira igenom Frictionals The Dark Descent innan du ger dig på The Chinese Rooms A Machine for Pigs. Tycker att TDD är grymt mycket bättre, men det är... 19/10 Köpte Amnesia: A Machine for Pigs till Steam förra månaden men har inte hunnit testa det ännu. Har inte lirat det första spelet heller. Ska köra klart SOMA först... 19/10
Skicka en rättelse